Cu toții visăm la un copil, însă mulți ne temem de faptul că nu vom fi niște părinți foarte buni. E ceva normal, e o problemă care dispare însă în momentul în care faci un copil și observi că el se dezvoltă pozitiv. În cele ce urmează vom face o listă cu cele mai importante semne care-ți spun că vei fi un părinte grozav atunci când momentul cu pricina va veni. Să vedem așadar…

3 semne că o să fii un părinte de excepție

  1. Încă mai umbli cu cel mai bun prieten din copilărie. Nu toți ne putem lăuda cu așa ceva, majoritatea prietenilor din copilărie se pierd pe drumul către maturitate sau prin viață în general. Dacă ești genul de om care a reușit să-i țină aproape, demonstrezi faptul că pentru tine acea prietenie înseamnă foarte mult, te-ai implicat foarte mult în acea prietenie și implicit te vei implica foarte mult și în creșterea unui copil atunci când acesta o să vină pe lume.
  2. Ai o carieră de succes. Faptul că ai reușit să ajungi departe cu munca într-un timp relativ scurt te transformă atât într-un profesionist desăvârșit în domeniul tău dar și într-o persoană capabilă să întrețină un copil. Ești obișnuit cu munca, îți permiți să-i cumperi copilului tău absolut tot ce are nevoie iar acest lucru te va transforma automat într-un părinte de excepție.
  3. Îți place să citești. În momentul în care reușești să vezi o lume diferită prin alți ochi (ai autorilor), mai mult ca sigur vei reuși să vezi și lumea copilului tău mai aproape de adevărul, de versiunea lui. Vei putea să-l înțelegi mult mai bine și astfel vei deveni un părinte de excepție. P.S. o să fii un părinte de senzație și pentru faptul că o să-i insufli pasiunea pentru citit.
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here