Home Diverse TUTORIAL: cum să te tunzi singur

TUTORIAL: cum să te tunzi singur

1894
0
te tunzi singur

Pentru că mă tund singur de vreo 3 ani, am ajuns la un nivel de performanță care-mi permite să vă fac un mic tutorial. De ce mă tund singur? Pentru că mă enervează frizerii din oraș. Am luat toate frizeriile la rând, le-am explicat cum să mă tundă și tot ca ei fac. Degeaba le dau eu indicații ce și cum, că la final mă tund tot cum știu ei sau cum pot ei. Cert este că acasă reușesc să fac singur ceva ce alții nu sunt în stare după ani de zile de meserie ca frizeri și nu spun chestia asta ca o aroganță sau ca un reproș. Astfel, în cele ce urmează am să vă dau câteva ponturi prin intermediul cărora să reușiți și voi să vă tundeți acasă fără mari bătăi de cap și fără să mai depindeți de nimeni.

TUTORIAL: cum să te tunzi singur

În primul rând, ai nevoie de o mașină de tuns bună. Nu te complica cu cele existente prin hipermarketuri. Cumpără un aparat de tuns de pe procsometic.ro. Din propria experiență îți spun că o să ai nevoie de un aparat cât mai bun, profesional, chiar dacă o să coste mai mulți bani.

În al doilea rând, ai grijă ca mașina de tuns să fie una cu acumulator. Trebuie neapărat să fii capabil să o folosești fără să fii legat de prize și cabluri. Va fi o operațiune destul de dificilă la început, însă cu timpul te vei obișnui. O să ai nevoie de foarte multă mobilitate și de foarte mult timp la început.

În al treilea rând, nu încerca să faci frizuri complicate din prima. Clar nu o să-ți iasă. De asemenea, ar fi ideal să încerci să te tunzi singur toamna spre iarna sau chiar iarna, în cazul în care prima tentativă eșuează lamentabil să ai o căciulă la îndemână care să te salveze de penibil.

În cazul în care vrei să încerci să te tunzi singur vara, mergi pe treptele cele mai mici după 0, adică 3 sau 6, dacă lucrurile nu merg conform planului.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here