SHARE

Mergeam ieri prin oraș, în căutare de încălțăminte sport. Deși am fost în câteva outlet-uri, am ajuns la concluzia că acestea au obiceiul să aducă doar cele mai urâte modele de adidași existente pe suprafața Terrei, astfel încât să aibă un profit cât mai mare. Am văzut prețuri mari pentru niște culori șterse care nu au reușit să mă convingă să scot portofelul. Absolut deloc. Din punctul meu de vedere, încălțămintea sport de calitate trebuie să arate și bine, nu doar să fie concepută din materiale bune.

Singurul magazin în care am reușit să mai dreg busuiocul a fost outlet Sport Vision in Fashion House. Cei de la Sport Vision sunt oarecum mai în temă cu cerințele normale ale tinerilor, care vor și ei o pereche de adidași cu care să nu le fie rușine să iasă pe stradă. Depinde de tine cum îți alegi încălțămintea sport, dacă ai gusturi bune sau nu. Și constat că foarte mulți tineri nu prea au gusturi în materie de încălțăminte din moment ce există atât de multe magazine ce vând adidași urâți.

Bine, nu e obligatoriu ca tot ce-mi place mie să placă și altora sau ce le place altora să îmi placă și mie. Gusturile sunt destul de variate și din păcate eu unul nu sunt de acord cu gusturile generale ale societății. Sunt de părere că ne confruntăm cu una dintre cele mai grave lipse de personalitate din societate din ultimii 27 de ani. Tinerii cumpără orice doar pentru că găsesc pe rafuri sau pentru că li se pare ceva mișto având la bază o educație oarecum precară. În fine, e doar părerea mea.

Norocul meu cu acest outlet Sport Vision care chiar dacă este outlet, nu aduce adidași urâți doar pentru că nu se cumpără prin străinătate și se pot vinde la profituri mult mai mari. Întotdeauna am apreciat oamenii care se desprind de instinctul de turmă iar rafturile de încălțăminte Sport Vision cam acolo mă duc cu gândul. Dacă vreți să vedeți și voi despre ce este vorba, dați o fugă până la FashionHouse din Militari și vă veți convinge mai mult ca sigur.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here