Home Diverse Nicio afacere fara SEO

Nicio afacere fara SEO

116
0
SHARE
SEO

Stiu ca s-ar putea sa sune putin cam exagerat titlul, dar e cat se poate de adevarat. Acum, in era internetului de mare viteza, in care marile tranzactii, dar si shoppingul au inceput sa se mute pe online, conteaza mai mult ca niciodata vizibilitatea.

Intreg conceptul acesta de vizibilitate este extrem de important, mai ales in cazul unui detinator de afacere, care mai si doreste sa se lanseze in online. Sa spunem ca din start are produse de cea mai buna calitate, chiar a inceput sa isi faca si un site cu design placut. Dar surpriza, nimeni nu apeleaza la serviciile sale, ramane intr-un con de umbra. De ce oare?

Din cauza lipsei de vizibilitate, aceasta afacere poate sa ramana ingropata in ultimele rezultate afisate in urma unei cautari Google. Ar fi cu adevarat pacat ca un asemenea potential sa ramana necunoscut din cauza unui asemenea lucru. Din fericire, exista solutii sigure la indemana, precum  servicii de optimizare SEO, care sa urce astfel de afaceri in topul celor afisate de Google.

Procesul va dura cateva luni, dar rezultatele vor fi unele trainice, care ridica cu mult nivelul unei asemenea afaceri. Oamenii vor fi cu mult mai tentati sa dea click pe una dintre primele  6 rezultate afisate, pentru ca au garantia calitatii, dar si a faptului ca vor gasi intocmai ce au nevoie pe acel site.

Bineinteles ca intreg procesul nu se realizeaza prin nu stiu ce fel de abracadabrisme, ci este atent gandit. De exemplu, cei de la E-Advertising ofera un pachet mare de servicii de optimizare SEO tuturor clientilor.

Acestia creeaza strategii de marketing de continut (se creeaza continut in functie de interesele audientei in ce priveste domeniul de activitate al firmei), identificare de clienti noi (prin intermediul strategiei SEO, vazuta ca tot intreg), copywriting (continut care uneste, care determina interactiuni in online si este iubit de motoarele de cautare), gasirea de cuvinte de tip long tail (fata de cuvintele generice, care sunt utilizate de toata lumea, cele de tip long tail sunt ceva mai nisate, tocmai de aceea pot sa atraga un nou tip de public, ceva mai specializat decat in mod normal).

Toate aceste servicii transformate sub forma unor strategii au rolul de a crea luna de luna, cu putina „magie” impact in mediul online, care bineinteles ca va fi unul pozitiv. Oamenii vor deveni constienti de existenta respectivei afaceri si, astfel, vor fi dispusi sa investeasca atentie, timp, chiar si bani in ceea ce are aceasta de oferit.

Numai in Romania sunt cateva sute de mii de site-uri inregistrate, care creeaza o adevarata retea, enorm de mare. Cu posibilitatea de a ma repeta, pentru cei care ar dori sa se remarce international misiunea poate fi chiar imposibila, avand in vedere ca pana si Romania este greu de cucerit din acest punct de vedere.

Un ajutor in acest sens este cu adevarat de apreciat, chiar si la o prima vedere. In plus, chiar si dupa ce colaborarea a fost incheiata, toata munca depusa in acest sens, pana in ultima clipa, poate inca fi fructificata in folosul clientului. Nu se poate spune in niciun caz ca banii ar fi aruncati pe fereastra, ci dimpotriva, investiti eficient si pe termen lung.

 

S-ar putea să îți placă și...

Cam greu de găsit tapet pentru bucătărie M-am hotărât să pun tapet în bucătărie. De ce? Pentru că este de departe cea mai simplă/ieftină investiție care poate schimba aspectul general al camerei. Oricum nu am de gând să mai locuiesc mult în ...
De unde poți cumpăra cele mai frumoase scaune pentru bucătărie? Am mai discutat noi despre scaune în trecut, însă simt nevoia să bat puțin apa-n piuă pe tema asta, întrucât am avut recent nevoie de scaune pentru bucătărie și m-am lovit de veșnicele oferte tipice o...
Cum planificam o vacanta la munte pe timp de iarna? Vacantele petrecute la munte sau concediile, numiti cum doriti, sunt extraordinare, insa cei care se duc pentru prima data la ski intr-un loc in care nu au mai fost pot sa aiba oarecare batai de cap. ...
Motivare cu un singur joc gastronomic Importanta jocurilor imaginative in dezvoltarea copilului nu poate fi subliniata indeajuns de societatea in care traim, tocmai pentru ca este o societate moderna din punct de vedere tehnologic. De mul...
La câți kilometri fac femeile schimbul de ulei Am tot auzit varianta asta cum că femeile ar trebui să facă schimbul de ulei mai devreme la mașină, întrucât au un stil de condus ceva mai agresiv și drept urmare există o uzură ceva mai ridicată a mo...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here