Home Diverse Nu lăsați apostila și legalizarea în seama neserioșilor

Nu lăsați apostila și legalizarea în seama neserioșilor

608
0
SHARE

Piața serviciilor din România e destul de ciudată. În țara asta, numai cine nu vrea nu-și deschide un business și atunci când spunem traduceri autorizate, legalizate, apostile, ne referim la un sector în care-și pot pune afaceri pe roate și cei mai puțin serioși, ori cei mai puțin pregătiți în acest domeniu.

Din păcate știm cu toții cum se fac facultățile în România anului 2018, deși majoritatea tinerilor au diplomă, nu mulți sunt cei care se pot descurca într-o piață a muncii care are nevoie de calitate.

Același lucru se întâmplă și la facultățile de limbi străine de unde ies pe bandă rulantă tineri destul de nepregătiți și neadaptați cerințelor moderne. Doar cei foarte serioși reușesc să-și pună pe roate o afacere precum un birou traduceri sau ceva asemănător cu care chiar să aibă succes.

Astfel, piața traducerilor este diversificată dar dacă ai nevoie de lucruri serioase precum o apostilă sau o legalizare, trebuie să fii sigur că ajungi din prima la un birou de traduceri serios, condus de cineva care a făcut facultatea pe bune și care este foarte bun în ceea ce face.

De exemplu, pentru București avem Academia de Traduceri, o companie care a reușit să-și facă un renume prin calitatea serviciilor prestate. Ce înseamnă servicii de traduceri de calitate? Păi în primul rând traducerea este corect făcută, este livrată în timpul stabilit și nu în ultimul rând, clientul este tratat cu respectul cuvenit indiferent cu ce vine la tradus.

Cei care ați avut de-a face cu birourile de traduceri deschise la colț de stradă ați observat probabil faptul că nu prea sunteți băgați în seamă pentru o singură pagină. Așadar, nu lăsa apostila, legalizarea și până la urmă orice fel de traducere în seama neserioșilor.

Apelează întotdeauna la profesioniști, la cei care sunt pe piață demult, la cei care și-au făcut deja un renume și pentru care istoricul nu povestește decât de bine. Cred că nimic nu e mai neplăcut decât să ai nevoie urgentă de un anumit serviciu și să dai peste un prestator neserios.

S-ar putea să îți placă și...

Sfaturi utile pentru alegerea apartamentului potrivit Nu este tocmai usor sa te orientezi atunci cand doresti sa achizitionezi un apartament nou. Pentru ca este o investitie destul de mare, trebuie sa acorzi o atentie deosebita fiecarui aspect legat de i...
Cauti rochii de mireasa? Nunta este de departe cel mai important eveniment din viata noastra. Nunta inseamna unirea a doua destine si inceput de viata noua. Atunci cand te casatoresti, renunti, sacrifici si faci compromisuri ...
Frica de sistem Romanii au o firca nativa de dentist si de medic in general. E o prostie desprinsa din mentalitatea colectiva si din aceasta cauza, suntem poporul cu cei mai multi bolnavi din Europa. E adevarat, si n...
A venit toamna. Iată de unde poți cumpăra cele mai simpatice cardigane... Cine a spus că toamna nu poate să fie un anotimp frumos? E drept, temperaturile nu mai sunt de partea noastră, ploaia începe să-și facă de cap și să ne cam strice planurile, însă există și motive de b...
Ai vrea să trăiești 256 de ani? Pentru mulți dintre noi, longevitatea este un scop în viață. Cu toții dorim să trăim cât mai mult, eventual să fim nemuritori. Se spune că în urmă cu foarte multi ani, oamenii trăiau sute de ani dar d...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here