Home Diverse Nu lăsați apostila și legalizarea în seama neserioșilor

Nu lăsați apostila și legalizarea în seama neserioșilor

163
0
SHARE

Piața serviciilor din România e destul de ciudată. În țara asta, numai cine nu vrea nu-și deschide un business și atunci când spunem traduceri autorizate, legalizate, apostile, ne referim la un sector în care-și pot pune afaceri pe roate și cei mai puțin serioși, ori cei mai puțin pregătiți în acest domeniu.

Din păcate știm cu toții cum se fac facultățile în România anului 2018, deși majoritatea tinerilor au diplomă, nu mulți sunt cei care se pot descurca într-o piață a muncii care are nevoie de calitate.

Același lucru se întâmplă și la facultățile de limbi străine de unde ies pe bandă rulantă tineri destul de nepregătiți și neadaptați cerințelor moderne. Doar cei foarte serioși reușesc să-și pună pe roate o afacere precum un birou traduceri sau ceva asemănător cu care chiar să aibă succes.

Astfel, piața traducerilor este diversificată dar dacă ai nevoie de lucruri serioase precum o apostilă sau o legalizare, trebuie să fii sigur că ajungi din prima la un birou de traduceri serios, condus de cineva care a făcut facultatea pe bune și care este foarte bun în ceea ce face.

De exemplu, pentru București avem Academia de Traduceri, o companie care a reușit să-și facă un renume prin calitatea serviciilor prestate. Ce înseamnă servicii de traduceri de calitate? Păi în primul rând traducerea este corect făcută, este livrată în timpul stabilit și nu în ultimul rând, clientul este tratat cu respectul cuvenit indiferent cu ce vine la tradus.

Cei care ați avut de-a face cu birourile de traduceri deschise la colț de stradă ați observat probabil faptul că nu prea sunteți băgați în seamă pentru o singură pagină. Așadar, nu lăsa apostila, legalizarea și până la urmă orice fel de traducere în seama neserioșilor.

Apelează întotdeauna la profesioniști, la cei care sunt pe piață demult, la cei care și-au făcut deja un renume și pentru care istoricul nu povestește decât de bine. Cred că nimic nu e mai neplăcut decât să ai nevoie urgentă de un anumit serviciu și să dai peste un prestator neserios.

S-ar putea să îți placă și...

O bucatarie completa O bucatarie completa trebuie sa fie idealul oricarei gospodine. Atunci cand trebuie sa faci mancare, ai nevoie de o sumedenie de ustensile, oale, castroane, boluri si asa mai departe. Traim intr-o lum...
De ce tinem cont atunci cand cumparam un patut pentru copil? Desi aparent nu e nimic complicat in alegerea unui patut pentru copii, lucrurile nu sunt chiar atat de simple si o sa va explic imediat de ce. Patutul pentru copil o sa fie folosit pentru o buna perio...
Laveteonline.ro, singurul furnizor serios de lavete industriale de pe ... Eu unul la concluzia asta am ajuns după ce am  trecut de la agonie la extaz căutând lavete industriale pentru mătușa mea. Aceasta și-a deschis o firmă de curățenie la domiciliu de curând și a trecut p...
Tu ai cumparat vreodata bijuterii online? Mediul online in Romania a inceput sa se dezvolte destul de mult in ultimii 5 ani. Au inceput sa apara din ce in ce mai multe magazine online care pe langa faptul ca aduc diversitate, aduc si preturi ...
Sfaturi pentru nunta de pe blogul StudioBlitz Doi oameni care se iubesc trebuie sa devina o familie, nu? Cam acesta cred ca este cursul firesc al vietii indiferent cum privesti lucrurile. Ne nastem pentru a trai in doi si intotdeauna trebuie sa a...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here