Home Diverse Nu lăsați apostila și legalizarea în seama neserioșilor

Nu lăsați apostila și legalizarea în seama neserioșilor

913
0
SHARE

Piața serviciilor din România e destul de ciudată. În țara asta, numai cine nu vrea nu-și deschide un business și atunci când spunem traduceri autorizate, legalizate, apostile, ne referim la un sector în care-și pot pune afaceri pe roate și cei mai puțin serioși, ori cei mai puțin pregătiți în acest domeniu.

Din păcate știm cu toții cum se fac facultățile în România anului 2018, deși majoritatea tinerilor au diplomă, nu mulți sunt cei care se pot descurca într-o piață a muncii care are nevoie de calitate.

Același lucru se întâmplă și la facultățile de limbi străine de unde ies pe bandă rulantă tineri destul de nepregătiți și neadaptați cerințelor moderne. Doar cei foarte serioși reușesc să-și pună pe roate o afacere precum un birou traduceri sau ceva asemănător cu care chiar să aibă succes.

Astfel, piața traducerilor este diversificată dar dacă ai nevoie de lucruri serioase precum o apostilă sau o legalizare, trebuie să fii sigur că ajungi din prima la un birou de traduceri serios, condus de cineva care a făcut facultatea pe bune și care este foarte bun în ceea ce face.

De exemplu, pentru București avem Academia de Traduceri, o companie care a reușit să-și facă un renume prin calitatea serviciilor prestate. Ce înseamnă servicii de traduceri de calitate? Păi în primul rând traducerea este corect făcută, este livrată în timpul stabilit și nu în ultimul rând, clientul este tratat cu respectul cuvenit indiferent cu ce vine la tradus.

Cei care ați avut de-a face cu birourile de traduceri deschise la colț de stradă ați observat probabil faptul că nu prea sunteți băgați în seamă pentru o singură pagină. Așadar, nu lăsa apostila, legalizarea și până la urmă orice fel de traducere în seama neserioșilor.

Apelează întotdeauna la profesioniști, la cei care sunt pe piață demult, la cei care și-au făcut deja un renume și pentru care istoricul nu povestește decât de bine. Cred că nimic nu e mai neplăcut decât să ai nevoie urgentă de un anumit serviciu și să dai peste un prestator neserios.

S-ar putea să îți placă și...

Cea mai ieftină variantă de a ridica un gard Cei care au construit recent  garduri pentru casele lor au ajuns probabil la concluzia că dacă optezi pentru materialele de construcții convenționale și pentru stilul clasic de a construi gardul, ajun...
Cum arata o bucatarie moderna? Bucataria moderna inseamna in primul rand electronice si electrocasnice de ultima generatie. In ciuda faptului ca multi or sa spuna ca nu are rost sa dai o gramada de bani pe aparatura electronica de ...
Cum stii daca tavanul este suficient de puternic pentru un sac de box? Rareori este montarea unui sac de box in casa la fel de sigura ca atasarea acestuia de o bara de sprijin din otel, plasata convenabil, in special ca atat de putine case moderne sunt construite atat de...
Cele mai bune preturi pentru huse pe www.husafolieprotectie.ro Telefoanele mobile in ziua de azi sunt orice, numai telefoane mobile nu... Au devenit niste gadgeturi destul de complexe si deloc mobile. Se numesc smartphone-uri si au dimensiuni din ce in ce mai mar...
5 obiecte promoționale cu care-ți poți bucura angajații în cadrul unui... Dacă ai fi întrebat pe cei din jur în urmă cu vreo 10 ani ce este acela un team building, probabil nimeni nu ar fi știut. Acest concept prin intermediul căruia se unesc echipele din cadrul companiilor...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here