Home Diverse Nu lăsați apostila și legalizarea în seama neserioșilor

Nu lăsați apostila și legalizarea în seama neserioșilor

91
0
SHARE

Piața serviciilor din România e destul de ciudată. În țara asta, numai cine nu vrea nu-și deschide un business și atunci când spunem traduceri autorizate, legalizate, apostile, ne referim la un sector în care-și pot pune afaceri pe roate și cei mai puțin serioși, ori cei mai puțin pregătiți în acest domeniu.

Din păcate știm cu toții cum se fac facultățile în România anului 2018, deși majoritatea tinerilor au diplomă, nu mulți sunt cei care se pot descurca într-o piață a muncii care are nevoie de calitate.

Același lucru se întâmplă și la facultățile de limbi străine de unde ies pe bandă rulantă tineri destul de nepregătiți și neadaptați cerințelor moderne. Doar cei foarte serioși reușesc să-și pună pe roate o afacere precum un birou traduceri sau ceva asemănător cu care chiar să aibă succes.

Astfel, piața traducerilor este diversificată dar dacă ai nevoie de lucruri serioase precum o apostilă sau o legalizare, trebuie să fii sigur că ajungi din prima la un birou de traduceri serios, condus de cineva care a făcut facultatea pe bune și care este foarte bun în ceea ce face.

De exemplu, pentru București avem Academia de Traduceri, o companie care a reușit să-și facă un renume prin calitatea serviciilor prestate. Ce înseamnă servicii de traduceri de calitate? Păi în primul rând traducerea este corect făcută, este livrată în timpul stabilit și nu în ultimul rând, clientul este tratat cu respectul cuvenit indiferent cu ce vine la tradus.

Cei care ați avut de-a face cu birourile de traduceri deschise la colț de stradă ați observat probabil faptul că nu prea sunteți băgați în seamă pentru o singură pagină. Așadar, nu lăsa apostila, legalizarea și până la urmă orice fel de traducere în seama neserioșilor.

Apelează întotdeauna la profesioniști, la cei care sunt pe piață demult, la cei care și-au făcut deja un renume și pentru care istoricul nu povestește decât de bine. Cred că nimic nu e mai neplăcut decât să ai nevoie urgentă de un anumit serviciu și să dai peste un prestator neserios.

S-ar putea să îți placă și...

Bag-o în ațe. Dacă ai ațe… România e o țară foarte ciudată în care se fură absolut orice. Eu nu am mai pomenit în viața mea un asemenea loc pe planetă în care oamenii să fure în neștiință absolut orice le pică la mână, cu toate...
De ce sunt recomandate scaunele pentru gaming celor care fac muncă de ... Magazinele s-au umplut de scaune pentru gaming, care mai de care mai colorate, gata să-ți trezească o poftă profundă de PUBG sau CS. GO. Ei bine, cei care au avut parte măcar pentru scurtă vreme de un...
Ești pasionat de pictură? Iată de unde poți cumpăra cele mai calitativ... Să ai o pasiune pentru arte în ziua de azi mie cel puțin mi se pare ceva extraordinar și am să vă spun de ce. Dacă ne uităm în jur, vedem cu toții cum majoritatea oamenilor dezvoltă pasiuni pentru teh...
Programeaza-ti din timp nunta daca vrei sa prinzi un restaurant bun Nunta trebuie programata cu mult timp inainte si asta daca vreti sa stati fara grija. In ziua de azi, e nevoie sa faci rezervare la restaurant cu cel putin cateva luni inainte, altfel toate zilele din...
3 motive să încerci uleiul de cocos în bucătărie Nu știu câți dintre voi ați avut ocazia să gătiți până acum cu ulei de cocos, însă în cele ce urmează vom prezenta un pic acest produs minunat care se află oarecum necinstit în negura popularității. Î...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here