Home Diverse 6 beneficii ale curățeniei de primăvară pentru organismul tău

6 beneficii ale curățeniei de primăvară pentru organismul tău

275
0
SHARE

Pentru că suntem la final de iarnă, doar câteva zile ne mai despart de primăvara calendaristică, mulți dintre voi vă gândiți că urmează curățenia specifică. E un obicei să facem curățenie la venirea primăverii și din fericire, această operațiune poate avea un impact major asupra stării tale de sănătate. Iată 6 beneficii ale curățeniei de primăvară pentru organismul tău.

6 beneficii ale curățeniei de primăvară pentru organismul tău

  1. Te ajută să respiri mai bine – dacă ai probleme cu alergiile sau cu astmul, nu e doar din pricina polenului. Praful din casă are un impact destul de serios.
  2. Te ajută să scapi de stres – mai multă dezordine sau mai multă mizerie înseamnă mai mult stres. În plus, potrivit unui studiu, munca în casă reduce nivelul de anxietate cu 20%.
  3. Îți ridică moralul – cred că am observat cu toții faptul că ne simțim mult mai bine arunci când în jurul nostru e curățenie lună. Dacă vă faceți un obicei din asta, v-ați scos.
  4. Te ajută să faci sport – în cazul în care ai un job foarte solicitant și nu mai ai timp de mers la sală, nu-i nimic. Dacă faci curat în casă vei depune suficient efort cât să compenseze.
  5. Te ajută să fii mai productiv – în momentul în care totul este ordonat și aranjat în jur, clar ești mai productiv. Asta în cazul în care munciți de-acasă. Iar predictivitatea ne ridică moralul.
  6. Curățenia previne bolile – deși nu mulți sunt cei care realizează, în casele noastre apar frecvent fel de fel de mucegaiuri și particule toxice care nu ne fac tocmai bine.

S-ar putea să îți placă și...

Incearca videochat de la Charmstudios Vise: masini, case, distractie. La asta se rezuma tanara generatie? Cine e tanara generatie despre care discutam? Este generatia Y, cei care pica bacul in proportie de 70%. Multi se grabesc sa ii cata...
Sfaturi pentru bărbați: 3 motive să-ți cumperi o pereche de pantofi di... În mod normal, în ziua de azi găsești pantofi pe toate drumurile dar din păcate nu ai siguranța calității în toate cazurile. Cel mai recomandat este să cumperi pantofi bărbătești piele în momentul în ...
Care este cel mai ciudat ceai pe care l-ai încercat vreodată? Românii nu prea au o tradiție cu ceaiul precum englezii dar cu toate acestea reușesc să fie campioni la băut asemenea licori în partea de Est a Europei. Se bea mult ceai în România pentru că avem o oa...
Pregatiri de sezon Cum ne putem pregati pentru iarna organismul? E o intrebare la care merita sa raspundem. Nimeni nu e mai neplacut ca boala. Atunci cand te imbolnavesti lumea din jur se schimba destul de mult, ma refe...
Ce fel de femeie esti? Iata ce spune rochia pe care o porti despre tin... Fiecare femeie este unica in felul ei, are o personalitate proprie care o ajuta sa se diferentieze si sa iasa in evidenta. Cred ca nu e prea surprinzator faptul ca intr-o societate se merge tot mai mu...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here