Home Diverse 6 beneficii ale curățeniei de primăvară pentru organismul tău

6 beneficii ale curățeniei de primăvară pentru organismul tău

202
0
SHARE

Pentru că suntem la final de iarnă, doar câteva zile ne mai despart de primăvara calendaristică, mulți dintre voi vă gândiți că urmează curățenia specifică. E un obicei să facem curățenie la venirea primăverii și din fericire, această operațiune poate avea un impact major asupra stării tale de sănătate. Iată 6 beneficii ale curățeniei de primăvară pentru organismul tău.

6 beneficii ale curățeniei de primăvară pentru organismul tău

  1. Te ajută să respiri mai bine – dacă ai probleme cu alergiile sau cu astmul, nu e doar din pricina polenului. Praful din casă are un impact destul de serios.
  2. Te ajută să scapi de stres – mai multă dezordine sau mai multă mizerie înseamnă mai mult stres. În plus, potrivit unui studiu, munca în casă reduce nivelul de anxietate cu 20%.
  3. Îți ridică moralul – cred că am observat cu toții faptul că ne simțim mult mai bine arunci când în jurul nostru e curățenie lună. Dacă vă faceți un obicei din asta, v-ați scos.
  4. Te ajută să faci sport – în cazul în care ai un job foarte solicitant și nu mai ai timp de mers la sală, nu-i nimic. Dacă faci curat în casă vei depune suficient efort cât să compenseze.
  5. Te ajută să fii mai productiv – în momentul în care totul este ordonat și aranjat în jur, clar ești mai productiv. Asta în cazul în care munciți de-acasă. Iar predictivitatea ne ridică moralul.
  6. Curățenia previne bolile – deși nu mulți sunt cei care realizează, în casele noastre apar frecvent fel de fel de mucegaiuri și particule toxice care nu ne fac tocmai bine.

S-ar putea să îți placă și...

Mărirea buzelor cu acid hialuronic – cea mai sigură și eficientă metod... Societatea în care trăim este una axată pe cultul frumosului. Toată lumea vrea să arate cât mai bine, toată lumea vrea să arate impecabil dacă se poate, eventual ca desprinsă din pictorialele cu fotom...
Te pasionează cifrele? Poate ar trebui să mergi la ASE București ASE București este denumirea scurtă pentru Academia de Studii Economice din București iar în cele ce urmează vom discuta despre cei care ar putea să urmeze o carieră în economie sau orice alt domeniu ...
Mâna Maicii Domnului România este una dintre țările Uniunii Europene cu grave tradiții în ceea ce privește plantele medicinale, medicina naturistă. Încă din cele mai vechi timpuri, în special în Evul Mediu, zona țării noa...
Merită să ții alături o femeie care nu se bucură atunci când primește ... Citisem undeva pe internet, pe Facebook parcă, statusul unei tipe care surprinsese ceva discuții ale unei dudui care primise un urs din pluș de dimensiuni foarte mari drept cadou. Era cu ursul în metr...
Afacerile cu dezmembrari Afacerile cu dezmembrari au devenit afacerea momentului in Romania. Totul porneste de la mentalitate si de la principiul megalomaniei. Romanii sunt un popor sarac ce nu a reusit sa se ridice in 25 de ...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here