Home Diverse 6 beneficii ale curățeniei de primăvară pentru organismul tău

6 beneficii ale curățeniei de primăvară pentru organismul tău

447
0
SHARE

Pentru că suntem la final de iarnă, doar câteva zile ne mai despart de primăvara calendaristică, mulți dintre voi vă gândiți că urmează curățenia specifică. E un obicei să facem curățenie la venirea primăverii și din fericire, această operațiune poate avea un impact major asupra stării tale de sănătate. Iată 6 beneficii ale curățeniei de primăvară pentru organismul tău.

6 beneficii ale curățeniei de primăvară pentru organismul tău

  1. Te ajută să respiri mai bine – dacă ai probleme cu alergiile sau cu astmul, nu e doar din pricina polenului. Praful din casă are un impact destul de serios.
  2. Te ajută să scapi de stres – mai multă dezordine sau mai multă mizerie înseamnă mai mult stres. În plus, potrivit unui studiu, munca în casă reduce nivelul de anxietate cu 20%.
  3. Îți ridică moralul – cred că am observat cu toții faptul că ne simțim mult mai bine arunci când în jurul nostru e curățenie lună. Dacă vă faceți un obicei din asta, v-ați scos.
  4. Te ajută să faci sport – în cazul în care ai un job foarte solicitant și nu mai ai timp de mers la sală, nu-i nimic. Dacă faci curat în casă vei depune suficient efort cât să compenseze.
  5. Te ajută să fii mai productiv – în momentul în care totul este ordonat și aranjat în jur, clar ești mai productiv. Asta în cazul în care munciți de-acasă. Iar predictivitatea ne ridică moralul.
  6. Curățenia previne bolile – deși nu mulți sunt cei care realizează, în casele noastre apar frecvent fel de fel de mucegaiuri și particule toxice care nu ne fac tocmai bine.

S-ar putea să îți placă și...

Cum scapam de hemoroizi Hemoroizii, din pacate, sunt capabili sa creeze unele dintre cele mai mari neplaceri. Zona in care acestia apare reprezinta cea mai sensibila zona a corpului si tratamentele pentru indepartarea lor su...
Cele mai importante ustensile pentru nou nascuti: termometrele si ster... Atunci cand aduci pe lume un copil, intervine notiunea de responsabilitate. Din pacate, nu toti cei care aduc pe lume asemenea ingeri si-i doresc cu adevarat iar de aici porneste o intreaga discutie. ...
Da-i Gazeta mai departe dupa meci Doar un an ne mai desparte de marele campionat de fotbal Euro 2016. Nu stiu ce simt copiii din ziua de azi cand aud de campionate euro sau mondiale. Din cate stiu eu, echipa Romaniei de fotbal nu s-a ...
3 sfaturi pentru un dormitor mereu la modă Moda în România se schimbă destul de rapid, mă refer la moda care se leagă de mobilă și de trendurile după care ne ghidăm atunci când renovăm casele. Ei bine, pentru că moda se schimbă destul de des i...
Ce concentratie de fluor ar trebui sa aiba pasta de dinti ? In Europa, pastele de dinti care contin o concentratie maxima de fluorura de 1500 ppm se comercializeaza in general sub forma de produse cosmetice. Pastele de dinti cu concentratii mai mari sunt dispo...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here