Home Diverse 6 beneficii ale curățeniei de primăvară pentru organismul tău

6 beneficii ale curățeniei de primăvară pentru organismul tău

102
0
SHARE

Pentru că suntem la final de iarnă, doar câteva zile ne mai despart de primăvara calendaristică, mulți dintre voi vă gândiți că urmează curățenia specifică. E un obicei să facem curățenie la venirea primăverii și din fericire, această operațiune poate avea un impact major asupra stării tale de sănătate. Iată 6 beneficii ale curățeniei de primăvară pentru organismul tău.

6 beneficii ale curățeniei de primăvară pentru organismul tău

  1. Te ajută să respiri mai bine – dacă ai probleme cu alergiile sau cu astmul, nu e doar din pricina polenului. Praful din casă are un impact destul de serios.
  2. Te ajută să scapi de stres – mai multă dezordine sau mai multă mizerie înseamnă mai mult stres. În plus, potrivit unui studiu, munca în casă reduce nivelul de anxietate cu 20%.
  3. Îți ridică moralul – cred că am observat cu toții faptul că ne simțim mult mai bine arunci când în jurul nostru e curățenie lună. Dacă vă faceți un obicei din asta, v-ați scos.
  4. Te ajută să faci sport – în cazul în care ai un job foarte solicitant și nu mai ai timp de mers la sală, nu-i nimic. Dacă faci curat în casă vei depune suficient efort cât să compenseze.
  5. Te ajută să fii mai productiv – în momentul în care totul este ordonat și aranjat în jur, clar ești mai productiv. Asta în cazul în care munciți de-acasă. Iar predictivitatea ne ridică moralul.
  6. Curățenia previne bolile – deși nu mulți sunt cei care realizează, în casele noastre apar frecvent fel de fel de mucegaiuri și particule toxice care nu ne fac tocmai bine.

S-ar putea să îți placă și...

Sanatatea alternativa E destul de greu in ziua de azi sa mai ai grija de tine. Alimentele pe care le mancam sunt din ce in ce mai imbogatite cu chimicale si compusi chimici pentru prelungirea valibilitatii si multe altele....
Să fugim sau nu de Ford? Pentru că de ceva luni sunt în căutarea unui autoturism second hand, am vorbit cu multe persoane în jurul meu și majoritatea m-au sfătuit să stau departe de Ford. Mie unul îmi place această marcă mai ...
Unturi vegetale. Pareri Folosesc de peste 5 ani produse cosmetice naturale si, in tot acest timp, am incercat si unturi vegetale (de shea, cacao, mango, avocado). In cele ce urmeaza, va voi impartasi parerile mele in privint...
Cum poți să-ți restabilești nivelul hormonal? Femeile sunt cele mai predispuse la problemele hormonale și asta nu de ieri de azi, ci dintotdeauna. Dacă mai punem la socoteală și alimentația de foarte proastă calitate existentă în ziua de azi în s...
Ce stil de mobilier alegi pentru amenajarea casei tale: mobila clasica... Cu totii suntem constienti de faptul ca a-ti decora casa nu este o misiune tocmai usoara, mai ales ca modul de amenajare va face diferenta si deosebirea intre "casa" si "acasa", diferenta data in prin...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here