Home Diverse 6 beneficii ale curățeniei de primăvară pentru organismul tău

6 beneficii ale curățeniei de primăvară pentru organismul tău

353
0
SHARE

Pentru că suntem la final de iarnă, doar câteva zile ne mai despart de primăvara calendaristică, mulți dintre voi vă gândiți că urmează curățenia specifică. E un obicei să facem curățenie la venirea primăverii și din fericire, această operațiune poate avea un impact major asupra stării tale de sănătate. Iată 6 beneficii ale curățeniei de primăvară pentru organismul tău.

6 beneficii ale curățeniei de primăvară pentru organismul tău

  1. Te ajută să respiri mai bine – dacă ai probleme cu alergiile sau cu astmul, nu e doar din pricina polenului. Praful din casă are un impact destul de serios.
  2. Te ajută să scapi de stres – mai multă dezordine sau mai multă mizerie înseamnă mai mult stres. În plus, potrivit unui studiu, munca în casă reduce nivelul de anxietate cu 20%.
  3. Îți ridică moralul – cred că am observat cu toții faptul că ne simțim mult mai bine arunci când în jurul nostru e curățenie lună. Dacă vă faceți un obicei din asta, v-ați scos.
  4. Te ajută să faci sport – în cazul în care ai un job foarte solicitant și nu mai ai timp de mers la sală, nu-i nimic. Dacă faci curat în casă vei depune suficient efort cât să compenseze.
  5. Te ajută să fii mai productiv – în momentul în care totul este ordonat și aranjat în jur, clar ești mai productiv. Asta în cazul în care munciți de-acasă. Iar predictivitatea ne ridică moralul.
  6. Curățenia previne bolile – deși nu mulți sunt cei care realizează, în casele noastre apar frecvent fel de fel de mucegaiuri și particule toxice care nu ne fac tocmai bine.

S-ar putea să îți placă și...

Cheia succesului unei cafenea Probabil ați observat cu toții faptul că la fiecare colț de stradă din orice oraș din România, există câte o cafenea. Ei bine, probabil ați mai observat și faptul că unele dintre ele sunt pline, altel...
Ce te invata o recenta renovare a casei sau apartamentului Orice zi este o lectie de viata. Corect? Neincetat inveti despre orice si nu trebuie sa fii expert sa iti dai seama de importanta lucrurilor din jurul tau. Sa renovezi, spre exemplu, pare o banala act...
De unde poți cumpăra ghivece pentru flori ceva mai speciale? Tuturor ne plac apartamentele/balcoanele capabile să aducă natura un pas mai aproape de noi. Nu toți ne permitem să locuim la curte, așa că cei obligați să-și ducă traiul între 4 pereți de beton nu au...
Tu ce cadouri faci in perioada sarbatorilor? Nu cred ca exista perioada mai frumoasa de cat cea a sarbatorilor de iarna. Daca stam putin sa ne gandim, nu mult ne mai desparte de inceputul lunii decembrie. Mai e cam o luna si orasul o sa inceapa ...
De ce nunțile au ajuns niște evenimente rigide și incomode? Cu toții am mai fost pe la nunți și am observat faptul că aceste evenimente au devenit rigide și destul de incomode mai ales din pricina ținutei. Toate femeile trebuie să se coafeze ciudat și pompos, ...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here