Home Diverse Invitațiile de nuntă: sfaturi și idei originale pentru o nuntă perfectă

Invitațiile de nuntă: sfaturi și idei originale pentru o nuntă perfectă

266
0
SHARE

Dacă ați ajuns în acest moment, cel în care vă interesați de invitații, înseamnă că vă pregătiți de cel mai frumos eveniment al vieții voastre, nunta. Planificarea nunții implică un mare angajament, iar odată cu conștientizarea importanței acesteia, apariția stresului este inevitabilă, mai ales pe măsură ce încercați să faceți totul perfect.

Rochia de mireasă, costumul mirelui, aranjamentele florale pentru mese și mașini, lumânările de nuntă, cocardele, buchetele de nașă și mireasă, invitațiile de nuntă, toate implică planificare, răbdare și, bineînțeles, uneori, decizii dificile.

Cum știi că este momentul oportun în care să te ocupi de invitațiile de nuntă? Nimic mai simplu! Până să ajungeți la acest pas, trebuie mai întâi să închiriați sala unde v-ați dorit mereu să țineți petrecerea, să întocmiți lista de invitați pe care îi doriți alături de voi în acest moment special, iar mai apoi nu rămâne decât sa… îi invitați!

Chiar dacă aparent este simplu să alegi un model care să vă placă amândurora, atunci când ajungeți în fața cataloagelor pline cu idei și modele de invitații, s-ar putea ca lucrurile să se complice și decizia să fie mult mai dificilă.

Ținând cont că invitația de nuntă este prima impresie pe care o vor avea oaspeții noștri despre nunta ta, asigură-te că investești un efort suplimentar în ele!

Înainte să alegi o invitație, documentează-te! Încearcă să afli cum au apărut și care sunt primele forme de invitații. Vezi câtă atenție se acordă acestui aspect în trecut și poate ți se va deschide apetitul pentru o invitație de calitate.

Sfaturi cu privire la alegerea sau crearea invitațiilor de nuntă

  • Îndrăzniți să fiți diferiți! Invitațiile de nuntă sunt, de obicei, dreptunghiulare, dar vă puteți folosi imaginația alegând invitații mai moderne, personalizate cu o dimensiune artistică.
  • Potriviți invitația cu tematica nunții. Veți găzdui o petrecere cu ținuta obligatorie sau va fi o reuniune relaxată la țărmul mării? Invitații pot deduce multe despre nuntă din invitații, de aceea acestea trebuie să se sincronizeze cu evenimentul în ce privește stilul și tematica ei.
  • Textul, fontul și datele din invitații trebuie să fie lizibile. Invitația poate fi frumoasă, dar se poate dovedi ineficientă, dacă este dificil de citit. Nu este cazul să riscați ca oaspeții să înțeleagă greșit data sau locul pentru că nu au putut descifra textul de pe invitație.
  • Asigurați-vă că aveți din timp invitațiile. În mod normal, invitațiile de nuntă sunt trimise către invitați cu aproximativ trei luni înainte de eveniment. Dacă organizați nunta în altă țară, atunci se recomandă ca acestea să fie trimise cu cel puțin șase luni înainte.
  • Solicitați mostre pentru verificare. Înainte ca toate invitațiile să fie produse, solicitați să primiți o mostră pentru verificare. Este important să vă asigurați de faptul că produsul comandat este identic cu cel primit.
  • Faceți un stoc de rezervă. Este foarte bine să aveți un stoc de rezervă pentru situații în care este nevoie să retrimiti o invitație.

Idei originale de invitații de nuntă

  1. Invitații de nuntă pe balon

Cred că această idee de invitație este foarte originală, mai ales dacă vreți să îi uimiți și distrați pe invitați. Trimiteți un balon cu toate detaliile pentru ziua voastră specială.

        2. Invitații de nuntă tip batistă vintage

Oferiți-le oaspeților voștri o invitație pe care nu doar că nu o vor uita, ci o vor putea folosi mereu. Aceste invitații sunt tipărite pe batiste vintage … o alegere interesantă și funcțională de invitație!

 

        3.Invitații de nuntă tip valiză

Aceste invitații de nuntă foarte originale sunt realizate dintr-un cartonaș ce se pliază în mai multe părți și pe care urmează a fi tipărit textul dorit. „Biletul de avion” cu datele evenimentului este introdus într-un alt carton de tip geantă de voiaj. Cartonașul este realizat în nuanțe de de crem.

 

       4. Invitații de nuntă tip aparat foto

Invitații de nuntă moderne, cu design 3D, sub formă de aparat foto stilizat. Textul se tipărește pe un carton dreptunghiular, care se pliază și se introduce în cutiuța stil aparat foto.

 

       5.Invitații de nuntă Origami

Iubiți formele și desenele interesante? Dacă vă place Origami, aceste invitații ar putea fi ceva de luat în considerare pentru ziua voastră specială.

Te invităm să răsfoiești online aici sau în centrul de copiere, xerox, print, scanare, grafica Logotip din Bacau peste 500 de modele de invitatii de nunta si de botez elegante, clasice, haioase, romantice…Acestea pot fi personalizate cu mesajul ales de tine. De asemenea, graficienii Logotip realizează invitații de nuntă și botez 100% personalizate, creând un design special pentru tine.

Sursa imagini: https://creativemarket.com, logotipprint.ro

S-ar putea să îți placă și...

Afacerile de succes Afacerile de succes incep sa devina din ce in ce mai rare daca e sa ne uitam in jur. La prima impresie, Romania e cea mai saraca tara din Uniunea Europeana, insa masinile scumpe sunt la ordinea zilei....
Cum sa controlezi umiditatea din casa ta Umiditatea este mai mult decat pur si simplu incomoda. Aceasta poate face respirarea dificila pentru persoanele care deja au probleme grave de respiratie. Intelegerea umiditatii si modul in care aceas...
A venit iarna? A venit momentul perfect pentru vacanțe exotice Cui nu-i place frigul să nu se sperie, poate să plece în concediu într-o stațiune exotică. Chiar dacă astăzi sunt -3 grade Celsius în termometre, dacă vei pleca în Thailanda de exemplu, vei avea parte...
E greu sa gasesti fete pentru videochat? In mod normal, nu ar fi dificil de gasit fete dornice sa lucreze in acest domeniu, insa in Romania ne lovim de doi factori de perturba angajarile in acest domeniu: 1. Prostia si 2. Prostia. Nu am de g...
Cadoul perfect pentru EA Femeile importante din viata noastra trebuie tratate ca atare. De fapt, femeia din viata noastra merita cea mai mare atentie si cred ca aici suntem cu totii de acord. N-am mai fi cine suntem daca nu a...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here