SHARE

Există multe alimente pe care ar trebui să le eviți atunci când ești la dietă și încerci să scapi de kilogramele în plus. Iată o listă cu cele de care ar trebui să stai departe în această perioadă destul de dificilă. Sunt 2 la număr și mai mult ca sigur multe-ți vor ridica semne de întrebare.

2 alimente pe care trebuie să le eviți dacă încerci să pierzi în greutate

  1. Granola – potrivit Departamentului de Agricultură al Statelor Unite, o jumătate de lingură de granola conține 300 de calorii, între 12 și 16 grame de zahăr, între 3 și 15 grame de grăsime și aproape 40 de grame de carbohidrați. În plus, granola se amestecă de obicei cu alt produs precum iaurtul sau cu fructele, mărindu-se apoi aportul caloric și mai mult. Deși ți se pare o idee bună să începi micul de jun cu granola, poți să te trezești de la prima oră cu un surplus de 600 de calorii care nu te vor ajuta nicicum să slăbești.

Congelatele – congelatele sunt foarte convenabile. Sunt ieftine, se pregătesc în doar câteva minute și sunt destul de gustoase. Din păcate, majoritatea congelatelor sunt pline de sare și de mulți aditivi sintetici care să le ajute să stea în termen cât mai mult și cât mai bine. După cum știm, sarea în exces nu face altceva decât să atragă stocarea de apă în organism. Pe lângă acest lucru, te face să-ți fie sete și automat poate mai bei un suc sau o bere, fapt ce aduce din nou multe calorii în organism. O altă problemă destul de mare a produselor congelate este lipsa de fibre.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here