SHARE

Beneficiile slăbitului, ale arderii grăsimii nefolositoare în organism nu sunt doar estetice. Se întâmplă multe lucruri bune odată cu eliminarea kilogramelor extra, lucruri pe care le vom enumera și noi în cele ce urmează. Haideți așadar să vedem ce se întâmplă cu corpul atunci când slăbim.

Ce se întâmplă cu corpul tău atunci când slăbești?

  1. Scade riscul de a face diabet – dacă dai jos câteva kilograme nu doar vei arăta mai bine, dar vei fi și o persoană mai sănătoasă, reducând riscul de a face diabet.
  2. Scade tensiunea arterială – din păcate, kilogramele în plus consumă energie, îngroașă vasele și arterele și per total, tensiunea crește destul de mult. Dacă slăbești, scapi de această problemă.
  3. Reduci presiunea de pe articulații – de pe genunchi de exemplu. Osteoartrita poate să-ți facă praf încheieturile. Pentru fiecare kilogram pe care-l ai în plus, articulațiile resimt +4 kilograme de greutate extra. Așadar, dacă ai 10 kilograme în plus, articulațiile simt +40 extra.
  4. Scapi de apnee – discutăm despre o boală care apare tocmai din pricina greutății corporale suplimentare. Studiile arată că 88% dintre cei care au pierdut peste 10 kilograme în greutate s-au vindecat și de apnee. Foarte interesant acest efect.
  5. Dormi mai bine noaptea – este de fapt un cerc vicios. Lipsa somnului te îngrașă. Într-un studiu venit de la Johns Hopkins University School of Medicine, participanții care au slăbit minim 5 kilograme au declarat faptul că dorm mult mai bine noaptea.

Ești mai pozitiv – este normal să fii așa pe măsură ce observi că reușești să faci ceea ce ți-ai propus, adică să slăbești. Orice reușită poate să te transforme într-o persoană mai pozitivă și  mai determinată pe viitor să nu se dea băîtută așa de ușor.

S-ar putea să îți placă și...

Povestea cu erbicidul Atunci cand ai o curte de 1000  de metri patrati cu care nu faci absolut nimic, buruienile incep sa devina o problema.  Scriu acest articol in speranta ca, cineva care se pricepe la agricultura il va ...
Baterii stationare – rezerva de putere – standby Bateriile stationare, putere de rezerva sau in standby se refera la aplicatii in care energia bateriei este pastrata drept rezerva si este gata de utilizare atunci cand este necesar, precum in caz de ...
Cum să îți alegi ramele de ochelari în funcție de forma feței Ochelarii de vedere sunt mai mult decât un dispozitiv medical. Îți pot accentua și scoate în evidență trăsăturile feței, dacă alegi ramele potrivite. Poți transforma o pereche de ochelari de vedere în...
Cât de mult contează o centrală termică în ideea de reducere a facturi... Cei care locuiesc în orașele puternic industrializate probabil că au încheiat de mult socotelile cu epica butelie de aragaz, cu factura la întreținere care iarna atinge cote ridicole și așa mai depart...
Greseli frecvente in alegerea de televizoare Unul dintre cele mai importante aparate electronice folosite in locuintele noastre este cu siguranta televizorul. Acesta este unul dintre cele mai rapide, mai accesibile si atractive modalitati de a n...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here