SHARE

Beneficiile slăbitului, ale arderii grăsimii nefolositoare în organism nu sunt doar estetice. Se întâmplă multe lucruri bune odată cu eliminarea kilogramelor extra, lucruri pe care le vom enumera și noi în cele ce urmează. Haideți așadar să vedem ce se întâmplă cu corpul atunci când slăbim.

Ce se întâmplă cu corpul tău atunci când slăbești?

  1. Scade riscul de a face diabet – dacă dai jos câteva kilograme nu doar vei arăta mai bine, dar vei fi și o persoană mai sănătoasă, reducând riscul de a face diabet.
  2. Scade tensiunea arterială – din păcate, kilogramele în plus consumă energie, îngroașă vasele și arterele și per total, tensiunea crește destul de mult. Dacă slăbești, scapi de această problemă.
  3. Reduci presiunea de pe articulații – de pe genunchi de exemplu. Osteoartrita poate să-ți facă praf încheieturile. Pentru fiecare kilogram pe care-l ai în plus, articulațiile resimt +4 kilograme de greutate extra. Așadar, dacă ai 10 kilograme în plus, articulațiile simt +40 extra.
  4. Scapi de apnee – discutăm despre o boală care apare tocmai din pricina greutății corporale suplimentare. Studiile arată că 88% dintre cei care au pierdut peste 10 kilograme în greutate s-au vindecat și de apnee. Foarte interesant acest efect.
  5. Dormi mai bine noaptea – este de fapt un cerc vicios. Lipsa somnului te îngrașă. Într-un studiu venit de la Johns Hopkins University School of Medicine, participanții care au slăbit minim 5 kilograme au declarat faptul că dorm mult mai bine noaptea.

Ești mai pozitiv – este normal să fii așa pe măsură ce observi că reușești să faci ceea ce ți-ai propus, adică să slăbești. Orice reușită poate să te transforme într-o persoană mai pozitivă și  mai determinată pe viitor să nu se dea băîtută așa de ușor.

S-ar putea să îți placă și...

De unde poți cumpăra utilaje frigorifice de cea mai bună calitate în R... Atunci când spun utilaje frigorifice mă refer în special la acele aparate folosite de restaurante pentru prepararea și depozitarea alimentelor. Prin utilaje frigorifice facem referire strict la dulapu...
Nu mai am incredere in suplimentele din farmacii Nu cred ca sunt singurul care are impresia ca suplimentele alimentare nutritionale din farmaciile din oras nu prea mai au efect. Trebuie sa intelegem un lucru destul de simplu: romanii sunt saraci, ce...
Suflete Copiii sunt singurul scop in viata pe care il au oamenii. Ma uit in jur si vad doua categorii de oameni. Cei fericiti si cei singuri. Oamenii fericiti au o familie, au copii si toate cele. Oamenii sin...
CE TREBUIE SĂ ȘTII ATUNCI CÂND ALEGI UN INEL DE LOGODNĂ CU SAFIR Te-ai hotărât să faci marele pas? Acum mai trebuie să te hotărăști ce inel de logodnă să alegi. Pentru că în acest caz valoarea sentimentală este mai presus de alte aspecte materiale, cu siguranță tre...
Suplimente de vitamine pentru copii Unii adulti, copii si bebelusi pot solicita vitamine pentru o sanatate optima; afla mai multe despre diferitele tipuri de vitamine si daca ar trebui sa fie administrate copiilor tai, ca parte din ruti...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here