Urmează o vară destul de interesantă din punct de vedere al modei. Încălțămintea, fie ea și pentru bărbați, începe să conteze din ce în ce mai mult în mentalul colectiv și într-un fel e ceva de bine. Trebuie să avem grijă cum ne îmbrăcăm dar și cum ne încălțăm. Știm cu toții faptul că bărbații nu sunt prea atenți la acest aspect al modului în care se îmbracă, însă cei care doresc cu adevărat să facă impresie, vor sta câteva minute și vor analiza acest aspect. Vara lui 2018 se anunță una destul de interesantă din punct de vedere vestimentar, încălțămintea fiind punctul central de atracție. Două branduri de pantofi au început deja lupta pe piața modei, este vorba despre Rieker și Tommy Hilfiger.

Despre Rieker – marfa lor se găsește expusă în peste 9000 de magazine din întreaga lume, având în acest moment peste 20.000 de angajați. Sediul central este în Elveția. Compania a luat naștere în 1874 în sudul Germaniei (Pădurea Neagră – de unde izvorăște și Dunărea) iar timp de 5 generații a rămas în familie, iar pe măsură ce s-a dezvoltat, a încercat să aducă în prim plan ideea de flexibilitate și durabilitate. Bănuiesc că au reușit să facă exact ce și-au propus din moment ce astăzi poți cumpăra pantofi Rieker online. Partea bună este că această încălțăminte arată și foarte bine.

Despre T. Hilfiger – un brand mult mai cunoscut la nivel mondial decât Rieker poate și din cauza faptului că este o companie americană. Deși este mult mai nouă ca vârstă, luând ființă în 1995, Tommy Hilfiger s-a remarcat la nivel mondial prin îmbrăcămintea de calitate promovată dar și prin încălțămintea cel puțin specială. Deși în luna mai 2010 compania a fost cumpărată de Philips van Heusen, Tommy Hilfiger a rămas pe postul de designer în continuare, reușind să crească vânzările prin intermediul produselor sale la 6.7 miliarde de dolari în anul 2014. Așadar, un nou brand mamut pe piața de încălțăminte bărbați. Acești pantofi Tommy Hilfiger clar vor fi preferații noștri în vara lui 2018.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here