Home Diverse Unde poți beneficia de un implant dentar de foarte bună calitate în...

Unde poți beneficia de un implant dentar de foarte bună calitate în București?

295
0
SHARE
implant dentar

Implantul dentar începe să fie din ce în ce mai căutat în ziua de azi, chiar dacă prețurile pentru asemenea intervenții stomatologice sunt destul de mari. Desigur, sunt mai mici decât în străinătate, e lucru știut faptul că în ultimii 10 ani, tot mai mulți occidentali vin în România ca să-și rezolve problemele stomatologice ce necesită implanturi dentare. Oamenii doresc o viață din ce în ce mai calitativă iar acest lucru îi împinge să își dorească și un zâmbet de calitate.

Care sunt principalele avantaje ale unui implant dentar?

Există trei avantaje mari și late pentru a apela la implanturi dentare in Bucuresti, avantaje pe care toată lumea cred că le cunoaște sau le intuiește deja, dar haideți totuși să le trecem în revistă.

  1. Lucrările sunt foarte rezistente. Un implant dentar de calitate făcut la o clinică bine dotată poate să te țină zeci de ani, adică o viață întreagă. Totul depinde de materialele folosite, de tehnică și bineînțeles, de seriozitatea medicului stomatolog care te tratează. Față de proteze, coroane sau alte soluții stomatologice, implanturile dentare sunt cele mai rezistente.
  2. Funcționalitatea cavității bucale este redată 100%. Implanturile sunt acceptate de către organism fără problemă, după o perioadă nici nu vei mai face diferența între un dinte normal și un implant. O să poți să mănânci cum trebuie și o să poți să rostești cuvintele cum trebuie. Așadar, masticația și fonetica vor fi perfecte.
  3. Ai parte de un zâmbet perfect. Cred că acesta este de departe principalul motiv pentru care oamenii apelează la implanturile dentare: zâmbetul perfect. Trăim într-o societate ahtiată după cultul frumosului în care nimeni nu dorește să cadă în derizoriu și să fie marginalizat doar pentru că nu are dinți în gură.

Unde poți beneficia de un implant dentar de foarte bună calitate în București?

Există foarte multe clinici dentare și cabinete stomatologice în capitală unde poți contracta asemenea servicii dar interesul tău este să ajungi din prima la cei mai buni. Q-Med București reprezintă o serie de 6 cabinete/clinici stomatologice concentrate în Sectorul 4 care oferă servicii de implantologie de foarte bună calitate. O să vedeți în continuare de ce ar fi indicat să apelați la ei în cazul în care vă bate gândul să vă investiți într-un zâmbet perfect, obținut în urma unor implanturi dentare.

4 motive să apelezi la Q-Med București atunci când dorești implanturi dentare

  1. Experiență de 13 ani. În anul 2005, a apărut primul cabinet stomatologic din gama Q-Med, respectiv Q-Med Stoma Care. Din 2005 până în prezent clinicile Q-Med au ajuns 6 la număr, cu un personal medical stomatologic format din peste 44 de cadre. Dacă nu ar fi fost oameni serioși nu ar fi reușit să se dezvolte atât de mult și seriozitatea, alături de experiență, sunt factori cruciali în alegerea clinicii stomatologice în seama căreia lași implanturile dentare.
  2. Materiale de calitate. Contează foarte mult materialele folosite în cadrul unui implant dentar și acest lucru e bine să-l înțeleagă și pacienții. Cu cât investești mai mult într-un implant cu atât o să te țină mai mult. Cei de la Q-Med folosesc trei tipuri de implanturi dentar: Alpha Bio, Megagen AnyRidge și Nobel Biocare. Dintre toate, ultimul este de departe cel mai recomandat pentru că este cel mai rezistent iar ceramica Nobel îi oferă integrare perfectă cu restul danturii din punct de vedere estetic. Este și cel mai scump dar după cum am subliniat mai sus, merită investiția.
  3. Posibilitatea de rate. Costurile acestor implanturi dentare în București, mai ales dacă se dorește ceva de foarte bună calitate capabil să dăinuie zeci de ani, vor fi destul de mari. Nu toată lumea își permite astfel calitatea dar cei de la Q-Med vin în sprijinul pacienților și le oferă posibilitatea să plătească aceste intervenții în rate. O soluție foarte bună, perfectă pentru românul de clasă medie care din păcate nu dispune de mii de euro cash.
  4. Tehnologie ultramodernă. Întotdeauna am subliniat faptul că în momentul în care dorești un tratament stomatologic de calitate, poți să-ți faci o idee despre cât de serioasă este clinica sau cabinetul cu pricina în funcție de dotări. Cei de la Q-Med au avut grijă să îți doteze clinicile stomatologice cu aparatură de ultimă generație astfel încât să poată oferi cele mai calitative servicii, fără durere și fără costuri suplimentare pentru pacient, ori complicații.

Acum rămâne la alegerea voastră dacă doriți să apelați la cei de la Q-Med sau nu, cert este că aceste clinici stomatologice sunt printre cele mai bune din București la ora actuală. Au un cabinet chiar și în Popești-Leordeni, astfel că puteți ajunge la ei chiar dacă locuiți în sudul capitalei ori în județul Ilfov. Vă puteți programa foarte simplu la ei pentru o consultație la numărul 021-9622 și pentru a facilita consultația, le puteți trimite poze cu dantura ori radiografii dacă aveți prin intermediul sistemului SECOND OPINION de pe site-ul lor. Aveți acolo un formular interesant care va înlesni destul de mult consultația propriu-zisă.

S-ar putea să îți placă și...

Vrei să alegi un cărucior pentru copilul tău? Află aspectele pe care s... Atunci când ești părinte te lovești de foarte multe cheltuieli. Cel mic are nevoie de scutece, de hăinuțele potrivite, lapte praf și multe altele, însă una dintre cele mai importante cheltuieli constă...
Afacerile de succes Afacerile de succes incep sa devina din ce in ce mai rare daca e sa ne uitam in jur. La prima impresie, Romania e cea mai saraca tara din Uniunea Europeana, insa masinile scumpe sunt la ordinea zilei....
Am cumparat un dispozitiv de sablat Toata lumea ma intreaba de ce am nevoie de un dispozitiv de sablat si sincer sa fiu nu prea am chef sa le raspund fiecaruia in parte pentru ca cei mai multi intre oamenii care intreaba nu au cunostint...
3 motive sa apelezi la o firma de curatenie Curatenia e sfanta, e litera de lege si este simbol al sanatatii. Cu cat avem o casa mai curata cu atat vom avea sanse mai mici sa ne imbolnavim. Imi aduc aminte de emisiunea “Curat Murdar” ce se tran...
Bijuterii frumoase pe www.regalgold.ro Femeile adora bijuteriile, asta e clar. Inca din cele mai vechi timpuri, bijuteriile au fost metode de a iesi in evidenta. E ceva gresit in acest lucru? Nu chiar... Mereu am fost de parere ca femeile ...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here