SHARE

Deși multora dintre noi ni se pare ceva absolut normal să dormim cu pisica în brațe noapte, ori în pat, nu este deloc în regulă. Iată de ce NU ar trebui să o lași să-și facă culcuș în pat la tine.

De ce NU ar trebui să lași pisica să doarmă în patul tău

  1. Îți întrerupe somnul – fac pariu pe orice sumă că cei care dorm cu pisica în pat sunt treziți de 10 ori pe noapte. Pisica are chef de joacă, se foiește, sare din par sau înapoi în pat.
  2. Îți murdărește patul – o să-ți aducă tot nisipul din lădița ei pe așternuturi și o să ai per total un somn foarte disconfortant. Plus că o să fii nevoit/ă să-ți schimbi așternuturile de 10 ori pe zi.
  3. Capeți alergii și astm – este lucru cunoscut faptul că părul de pisică provoacă și alergii și astm. Sunt bune să le mângâi, să te joci cu ele, dar în niciun caz să dormi cu nasul în blana lor.
  4. Nu o poți dezobișnui – pisica, odată obișnuită-n pat, este ca lepra, nu mai scapi de ea. Experții în pisici vă recomandă să le cumpărați jucării pe care să le aruncați pe jos ca să nu ajungă în pat.
  5. Capeți infecții – pisicile pot să transmită paraziți și infecții cu diferite ciuperci. E bine ca pisica să-și știe locul ei în casă și să stea departe de patul tău.
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here