Home Diverse Presa de balotat deșeuri – de nelipsit oricărui mic întreprinzător din comerț

Presa de balotat deșeuri – de nelipsit oricărui mic întreprinzător din comerț

683
0
SHARE

În scara blocului unde locuiesc eu există un mic magazin alimentar care face însă destul de multă mizerie în jurul lui, adică nu face efectiv mizerie intenționat, ci depozitează cutii goale și alte ambalaje prin zonă și încurcă destul de mult.

Nu sunt genul de om cârcotaș, știu că au un spațiu de depozitare în interior destul de micuț, dar există soluții care să-i ajute să fie oarecum mai ordonați. Pot cumpăra de exemplu prese de balotat deșeuri de la AweCompactors, prese cu ajutorul cărora să reducă cu până la 90% volumul ocupat de aceste gunoaie pe care acum le iau și le depozitează pe fie unde până când au zi de predat gunoiul. E adevărat, când vine ziua de dus gunoiul duc ei toate deșeurile dar de ce să umple toată strada cu ele până atunci atât timp cât există soluții? Din punctul meu de vedere, presa de balotat deșeuri reprezintă un utilaj de nelipsit oricărui mic întreprinzător care generează foarte mult gunoi.

Nu concep de exemplu să ai un magazin alimentar și să nu ai o asemenea presă. Poate primești zilnic sute de kilograme de marfă, marfă care vine și ea ambalată în ceva. Ziua de gunoi este o dată pe săptămână, dacă ții toate ambalajele claie peste grămadă atâtea zile e clar că nu o să le mai poți gestiona cum trebuie. În plus, cred că o să-ți recuperezi investiția pentru că poți sorta deșeurile, le poți transforma în baloți compacți și ușor de transportat, și le poți duce la un centru de reciclare. E clar că nu o să iei foarte mulți bani pe deșeurile cu pricina dar măcar primești ceva înapoi. Cu timpul o să-ți recuperezi și investiția dacă ești genul de om care se gândește la acest aspect. Per total cred că e de bun simț să încerci să manageriezi cât mai bine aceste deșeuri, mai ales dacă ai magazinul într-o zonă rezidențială. Oamenilor nu le place mizeria chiar dacă scapi de ea în ziua de dus gunoiul, trebuie să înțelegi faptul că deranjul a fost deja creat.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here