Home Diverse 3 motive să cumperi vara aceasta cel puțin o pereche de sandale...

3 motive să cumperi vara aceasta cel puțin o pereche de sandale nude

927
0
sandale nude

Vara este clar sezonul sandalelor și deși în ultimii ani moda a fost destul de schimbătoare, se pare că anul acesta și-a pus pata pe sandale nude. În România e destul de greu de înțeles sau de prevăzut un trend, așa că nu vom încerca să explicăm de ce se poartă ce se poartă acum. Și nici nu vom încerca să intuim. Să nu uităm că vara trecută erau la modă acei șlapi cu blană despre care nu aș vrea să mai vorbesc, bine că s-a dus moda asta ridicolă. Să ne întoarcem la ale noastre sandale nude. Veți vedea în cele ce urmează 3 motive pentru care ar trebui să cumpărați măcar o pereche.

3 motive să cumperi vara aceasta cel puțin o pereche de sandale nude

  1. Sunt foarte sexy – nu doar temperaturile din termometre sunt „hot”, ci și o femeie care-și etalează picioarele. Am spus mereu că o femeie frumoasă este o femeie cu picioare frumoase iar faptul că poți etala oarecum această frumusețe te va transforma automat într-o femei foarte sexy și apetisantă.
  2. Sunt foarte comode – în sandale, picioarele se simt cel mai bine, mai ales atunci când afară sunt 40 de grade Celsius. Faptul că acest model acoperă foarte puțin piciorul va aduce un plus foarte mare la capitolul confort. E foarte important să simțim comoditate atunci când parcurgem distanțe cu un anumit tip de încălțăminte.
  3. Sunt destul de înalte – acest lucru te va ajuta foarte mult dacă afară se pune ploaia. Sandalele clasice expun piciorul destul de mult, de la vârfurile degetelor până la călcâi. Aceste sandale nude în schimb reprezintă un concept destul de diferit, oferind în același timp pe lângă confort și mai multă siguranță.

Rămâne la aprecierea voastră dacă merită sau nu investiția, o pereche de astfel de sandale de calitate foarte bună trece de 300 de lei. Ideea e destul de simplă: sandalele nude sunt perfecte pentru verile noastre din multe puncte de vedere. Sunt ferm convins că ați înțeles care sunt avantajele lor dacă cumva nu ați cumpărat o pereche până acum.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here