Drumul spre o alimentație complet sănătoasă este unul destul de anevoios. Oricâte ore am merge la sală, tot ne punem întrebarea dacă suntem ok pe parte de alimentație, mai ales atunci când rezultatele întârzie să apară. Astfel, iată o listă cu ce ar trebui să mănânce mai des bărbații, dar și câteva alimente de care aceștia ar trebui să stea departe, sau măcar să le rărească.

Ce ar trebui să mănânce mai des bărbații și care sunt alimentele pe care ar trebui să le rărească?

Bărbații ar trebui să mănânce mai mult:  

  • Pește gras – nu contează ce vârstă ai, e bine să ai grijă de tine și de inima ta. Peștele gras precum somonul sau sardinele, ajută la circulație fiind bogați în acizi Omega 3, sursă de vitamina D. conform experților în nutriție, bărbații ar trebui să mănânce pește gras de cel puțin 2 ori/săpt.
  • Fructe de pădure – absolut miraculoase din punct de vedere al vitaminelor și mineralelor. Sunt foarte bogate în antioxidanți și ajută foarte mult la procesul anti îmbătrânire al creierului. Fructele de pădure sunt recomandate pentru a fi incluse în micul de jun ZILNIC.

Bărbații ar trebui să mănânce mai puțin:

  • Junk Food – sau cu alte cuvinte fast food, sandviciuri, hamburgeri, shaorma, cartofi prăjiți, etc. Deși aparent foarte mulți bărbați ar fi în stare să jure că nu mănâncă junk food, știm cu toții că nu este așa. Se mai întâmplă să fim în „deplasare” și evident, dăm buzna la primul fast food.
  • Supa la conservă – e clar că bărbații nu prea au timp sau chef să facă o supă la aragaz așa că în cel mai bun caz, se duc și cumpără o conservă. Adevărul este că vitaminele și mineralele benefice organismului din supă, nu mai există în stadiul de conservă.
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here