SHARE

Minte sănătoasă în corp sănătos – așa spunea o veche zicală ce dăinuie printre oameni de mii de ani.

Nimic mai adevărat, avem nevoie de sport pentru a ne menține o stare de sănătate optimă și din păcate, vremurile pe care le trăim sunt oarecum anti-sport. La cât de mult avem de alergat zilnic, cu greu ne mai găsim timp pentru a face un pic de mișcare. Partea bună este că dacă alegem să cumpărăm o bicicletă eliptică ieftină, o să reușim să facem un pic de sport zilnic și să ne menținem astfel o stare de sănătate oprimă. Există de fapt 4 motive pentru care ar trebui să cumperi o bicicletă eliptică ieftină dacă te bate gândul să pui osul la treabă și să bagi măcar 30 de minute de efort fizic susținut zilnic.

4 motive să cumperi o bicicletă eliptică ieftină

  1. Sunt distractive – bicicletele clasice sunt așa, oarecum plictisitoare. Cele eliptice însă par mult mai distractive și reușesc să antreneze și brațele, nu doar picioarele.
  2. Ocupă puțin spațiu – nu ai nevoie de 10 metri pătrați pentru a te bucura de o bicicleta eliptică. Cu siguranță ai un loc liber lângă pat ori lângă fereastră unde să o poți pune fără probleme.
  3. Sunt foarte eficiente – deși bicicletele eliptice par a fi mai mult pentru distracție, după cum spuneam mai sus, sunt foarte eficiente întrucât antrenează și brațele nu doar picioarele.
  4. Prețurile sunt mici – prețul pentru o bicicletă eliptică pornește de la 1200 de lei (una de calitate bineînțeles). Nu costă o avere și îți asigură doza de sport la tine acasă, fără să mai mergi la sală.

Acestea sunt cele mai importante 4 motive pentru care ar trebui să investești într-o bicicletă eliptică. Bicicleta eliptică este un aparat de fitness ieftin, distractiv, dar foarte eficient în același timp. Dacă mai pui la socoteală și faptul că ocupă puțin spațiu, se transformă într-un aparat de fitness mai mult decât util pentru oricine. De unde se poate cumpăra o bicicletă eliptică ieftină? Probabil veți găsi multe opțiuni online, întrucât în orașele mici de provincie lipsesc cu desăvârșire magazinele sportive care să vândă așa ceva.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here