Home Diverse Cum sa alegi inelul de logodna potrivit?

Cum sa alegi inelul de logodna potrivit?

237
0
SHARE
diamag

Stii ca cea cu care esti, este aleasa, atunci cand realizezi ca vrei sa iti petreci restul vietii tale alaturi de ea. Casatoria este un pas important in viata unei persoane, iar pasii pe care trebuie sa ii facem ca sa ajungem la acest moment sunt nenumarati. Unul din acesti pasi este cererea in casatorie.

Dar pentru a putea fi capabil sa indeplinesti acest pas, trebuie sa o cunosti foarte bine, trebuie sa stii ce ii place, ce ii displace, ce o atrage, ce preferinte are. Trebuie sa stii totul despre aceasta persoana, pentru a putea alege inelul potrivit pentru ea, inelul perfect care sa ii taie respiratie atunci cand il vede si sa poate sa spuna acel „Da” din toata inima.

Fiecare poveste este unica in felul ei, fiercare calatorie prin viata este diferita de a celorlalti, niciuna nu este la fel. Si cum fiecare persoana este speciala in felul ei, asa si inelul trebuie sa se potriveasca persoanei care il va purta.

Dar alegerea de inele de logodna este foarte grea, pe de o parte, dar o experienta foarte frumoasa, pe de alta parte. Diamag.ro se ocupa de acest domeniu. Cu o experienta de peste 7 ani, totul a inceput cand acesta dorea sa aleaga inelul de logodna potrivit pentru partenera lui. Si cum in Romania, nu avea prea multe optiuni si calitatea nu era una excelenta, a ales sa aduca din strainatate un diamant si a pus pe cineva sa il prelucreze si sa creeze inelul de logodna perfect.

Asa a inceput totul, iar cu timpul inele au devenit mai diverse, mai unice, mai multe modele. Atunci cand trebuie sa alegi inelul trebuie sa ai in vedere urmatorii pasi:

 1. Alegerea diamantului/ a pietrei

Pentru a putea alege diamantul perfect trebuie sa creezi o armonie placuta intre diamant si cea aleasa. Exista mai multe tipuri in mai multe forme si in mai multe nuante si mai multe dimensiuni.

Culorile disponibile sunt:

 • Silver
 • Rose gold
 • Gold

Tipuri de forme disponibile la Diamag:

 • Diamant rotund
 • Diamant oval
 • Diamant heart
 • Diamant pear
 • Diamant princess
 • Diamant marquise
 • Diamant cushion
 • Diamant emerald

De asemenea si greutatea acestuia este importanta.

 1. Alegerea metalului

Acesta este al doilea pas, tipul de metal poate sa difere. Diamag pune la dispozitie aurul in trei culori frumoase: alb, galben si roz. Trebuie sa stii care este culoarea pe care aleasa o prefera.

 1. Alegerea montajului

Acesta este un pas mai greu, deoarece prin acesta, inelul prinde contur. Prin acest pas vei reusi sa creezi inelul de logodna potrivit ei, potrivit stilului ei, caracterului ei. Fie ca este cat mai simplu sau cu cat mai multe modele sau diferite motive florale. De asemenea pietricele adaugate pe langa diamant, confera cu totul un alt stil fata de cel simplu sau chiar numarul clestilorile fie ca sunt patru sau sase sau opt, pot da cu totul o alta imagine diamantului.

Acceseaza www.diamag.ro si creeaza acum inelul de logodna perfect pentru viitoarea ta sotie.

 

 

 

 

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here