Pentru cei care se întreabă de ce tinerii din ziua de azi nu mai pun burta pe carte, de ce mulți dintre ei nici măcar nu se mai înscriu la Bacalaureat, apăi să asculte melodia de mai jos. Păi fraților, atât timp cât copiii în România sunt crescuți cu asemenea imbecilități, ne mai mirăm că încep să se pișe pe ea de carte de la vârste foarte fragede și să spere la munți de bani făcuți pe-afară cu „talent și vrăjeală”.

Nu, nimic nu este întâmplător. Societatea din România decade pe zi ce trece tot mai mult iar tipul acesta de manea este ucigătoare pentru tineret. Copiii din ziua de azi au părinți maneliști, se nasc cu ideea de „talent și vrăjeală” în casă. Ba chiar mai mult, părinții abia așteaptă să facă copiii 18 ani ca să poată să-i ia la muncă pe-afară. O muncă necalificată bineînțeles, să se întoarcă și ei cu un „portbagaj de miliarde”. De ce să muncească bibilul la cravată și cămașă la birou când poate să care saci cu ciment pe șantierele italiene, germane, etc? De ce să se facă fetița mamii doctoriță când, cu talent și vrăjeală, poate să șteargă și babe la cur prin Germania?

„Eu sunt tânăr și bogat și de lume respectat”. Păi cum să nu se degradeze societatea din România când prejudecățile iau amploare în loc să fie eliminate? La noi haina face omul, iar portofelul cică aduce respectul. Cu cât ești mai tânăr și mai bogat, cu atât ești mai respectat. Nu știu cum am ajuns eu la capodopera asta, dar când aud cocălăreli de-astea îmi vine să-mi reneg cetățenia. Pur și simplu nu vreau să fiu coleg de țară cu asemenea oameni care… ascultați și voi piesa… Dacă puteți.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here