Home Diverse 5 obiecte promoționale cu care-ți poți bucura angajații în cadrul unui team...

5 obiecte promoționale cu care-ți poți bucura angajații în cadrul unui team building

221
0
SHARE

Dacă ai fi întrebat pe cei din jur în urmă cu vreo 10 ani ce este acela un team building, probabil nimeni nu ar fi știut. Acest concept prin intermediul căruia se unesc echipele din cadrul companiilor începe să fie pus în valoare și în România, pe măsură ce antreprenorii realizează faptul că pot obține mai multă productivitate dacă echipele cu care lucrează sunt unite. În cadrul unui team building, colegii de muncă reușesc să se distreze, să se destindă și să se cunoască mai bine între ei. Cu cât relațiile sunt mai strânse între ei, cu atât se vor înțelege mai bine și la locul de muncă, nu?

Dacă te bate gândul să-ți trimiți angajații la un team building, ai face bine să pui de-o parte și câteva materiale promoționale pe care să le distribui acestora în cadrul evenimentului. Angajații se vor simți mai apreciați și știm cu toții faptul că tuturor ne place să primim atenții. Astfel, am făcut o listă cu 5 obiecte promoționale cu care-ți poți bucura angajații în cadrul unui team building. Toate sunt atât ieftine ca și valoare, dar și ieftin de personalizat, cât despre valoarea lor utilitară, mai mult ca sigur cei care le vor primi vor putea să se bucure de ele.

5 obiecte promoționale cu care-ți poți bucura angajații în cadrul unui team building

  1. Set instrumente de scris NSA 5 in 1 – un set destul de interesant, micuț, ușor de transportat și în același timp destul de util. Dacă în cadrul team building-ului se vor ține și ceva cursuri, cu siguranță acest set va ajuta la o mai bună asimilare a informației. Având suprafață albă suportă și personalizate cu policromie. De asemenea, acest set va putea fi folosit în continuare zi de zi la birou, pe lângă faptul că va rămâne o amintire frumoasă.
  2. Rucsac Swiss Peak – dacă vă bate cumva gândul să faceți un team building la munte, trebuie să știți că această perioadă este perfectă pentru drumeții. Temperaturile din termometre s-au domolit iar ploile încă nu s-au abătut asupra țării noastre. Un rucsac e mai mult decât indicat atunci când faci o drumeție așa că fiecare angajat care primește unul personalizat în cadrul unui team building montan va fi mai mult decât mulțumit.
  3. Power Bank și încărcător wireless 4000 mAh – un dispozitiv mai mult decât interesant mai ales pentru cei care au un business mai apropiat de sfera IT-ului. Dacă știți că aveți angajați mari amatori de tehnologie mobilă, care dețin smartphone-uri capabile să se încarce wireless, acest Power Bank și încărcător wireless 4000 mAh va fi cadoul perfect pentru ei în cadrul unui team building. Mai mult ca sigur îi va ține departe de încărcătoare.
  4. Sticlă de apă cu infuzor – ce poate fi mai frumos decât un team building în care se învață despre traiul sănătos și despre alimentele nocive din viața noastră? Dacă vă veți trimite angajații la un asemenea eveniment, cu siguranță o sticlă de apă cu infuzor va fi un cadou special. Aceste sticle au 800 ml și se pot pune pentru infuzie diverse fructe sau plante. Vara când temperaturile devin insuportabile, se poate pune în schimb gheață.
  5. Boxă portabilă Bluetooth – un dispozitiv destul de personalizabil căruia nu-i vezi utilitatea până nu-l folosești personal. O boxă Bluetooth poate fi folosită în multe moduri atât în mașină dar mai ales la birou și acasă. Cu siguranță angajații se vor bucura de un asemenea cadou dacă va fi oferit în cadrul unui team building. E bine să ne mai gândim și la astfel de cadouri oarecum mai futuriste din când în când.

În linii mari, aceste cadouri nu au doar scopul de a motiva angajații, vor reuși să trimită un mesaj destul de important în relația angajator-angajat, fiind un semn clar de respect. Un angajator care-și respectă angajații va avea grijă să le ofere condiții cât mai bune la locul de muncă și va încerca întotdeauna să-i surprindă, să-i unească și să se asigure că nivelul lor de mulțumire este acolo unde trebuie. Aceste cadouri personalizate sunt exact ce trebuie în contextul în care team building-urile au devenit o modă și în România iar aceste evenimente sunt perfecte pentru a dărui mici atenții.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here