Home Casă și Grădină Aranjarea corectă a hainelor

Aranjarea corectă a hainelor

232
0
SHARE

Aranjarea corectă a hainelor este o artă. Evident, cum foarte puțină lume o stăpânește, în articolul ce urmează vom discuta despre cum se aranjează ca la carte hainele în șifonier. Sunt convins că acest articol va fi unul mai mult decât util pentru mulți/multe dintre voi, vă va ajuta să eliberați mult spațiu în dulap și să vă bucurați de haine mai mult timp, fără să le deteriorați involuntar prin simpla aranjare.

Aranjarea corectă a hainelor

Folosirea corectă a umerașelor – nu toate umerașele sunt la fel. Un umeraș care e prea mare sau care are o formă greșită, ori e construit dintr-un material care poate deteriora țesătura, trebuie evitat. De exemplu, umerașele prea mici creează riduri și cute, iar umerașele prea mari cauzează acele deformări, acele umflături pe bluze. De asemenea, trebuie evitate umerașele alunecoase de pe care pică hainele.

Puloverele nu se pun pe umerașe – majoritatea sunt din lână sau cașmir, sunt grele și mai mult ca sigur se vor deforma. Cea mai bună soluție este împăturirea lor și depozitarea într-un dulap separat, unde să nu stea înghesuite. Cu siguranță se poate găsi un raft mai aerisit pe care să se pună puloverele.

Pantalonii nu se împăturesc pe jumătate – probabil ați văzut cum stau pantalonii atârnați prin magazine sau prin curățătoriile profesionale. Dungile și cutele trebuie evitate mai ales dacă este o țesătură de calitate. Există umerașe speciale cu cârlige, special destinate pantalonilor.

Sutienele nu se împăturesc – sutienele sunt destul de simplu de stricat. Se recomandă punerea lor desfăcute, în sertarul cu lenjerie intimă. Nu băgate unul în celălalt, nu împăturite, etc. Cu cât vor sta mai lejer cu atât își vor păstra elasticitatea mai mult timp și evident, te vei bucura de ele vreme îndelungată.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here