Home Casă și Grădină Ce nu vor să-ți spună niciodată angajații de la magazinele de bricolaj

Ce nu vor să-ți spună niciodată angajații de la magazinele de bricolaj

261
0
SHARE
magazinele de bricolaj

Poate ați observat mulți dintre voi, angajații de la magazinele de bricolaj sunt de multe ori destul de scumpi la vorbă. Nu se înghesuie să îți dea detalii legate de anumite produse și nici despre returnarea lor în cazul în care acestea nu îndeplinesc standardele de calitate. Iată câteva lucruri legate de aceste magazine pe care angajații nu ți le vor spune niciodată, întrucât este în detrimentul vânzării.

Ce nu vor să-ți spună niciodată angajații de la magazinele de bricolaj

… că poți returna plantele moarte. Dacă plantele cumpărate de la magazin mor la scurt timp de la achiziție, ar trebui în mod normal să le poți returna. Orice produs beneficiază de garanție. La plante, ar trebui să fie o garanție de 12 luni, însă evident, nimeni din magazin nu-ți va spune asta.

… că poți închiria unelte în loc să cumperi. Deși aproape toate magazinele de bricolaj au un raion în incintă de unde se pot închiria utilaje și unelte, niciun angajat nu te va îndruma către el. Interesul lor este să facă vânzare la marfă, banii din închirierea uneltelor fiind mult mai puțini.

… că există mari reduceri online. În ultimii ani, comerțul online a fost alimentat masiv de promoții și reduceri. Orice magazin de bricolaj preferă vânzările online, întrucât un magazin fizic costă enorm. Evident, nimeni nu-ți va spune că poți cumpăra anumite lucruri de pe site la reducere odată intrat.

… când este următoarea perioadă de reduceri. Până la urmă, de ce ar spune? Că sunt o grămadă de oameni care-și construiesc case și care ar aștepta și ei să cumpere materiale de construcții mai ieftine. Interesul magazinelor de bricolaj este exact opus, să facă oamenii să cumpere cât mai scump.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here