Home Casă și Grădină Te apropii de vârsta de 30 de ani? Iată câteva lucruri de...

Te apropii de vârsta de 30 de ani? Iată câteva lucruri de care trebuie să scapi din casă

281
0
SHARE
30 de ani

Apropierea de vârsta de 30 de ani, presupune mai multă maturitate și mai multă responsabilitate. Dacă nu mult timp te mai desparte de acest moment, ar fi bine să scapi de anumite lucruri de prin casă, lucruri pe care le vom enumera și noi în cele ce urmează.

Te apropii de vârsta de 30 de ani? Iată câteva lucruri de care trebuie să scapi din casă

Shot-urile de tărie – lucrurile devin serioase, nu mai e vreme pentru bețivăneală. În jurul vârstei de 30 de ani te gândești să devii tătic, și după cum știm, copiii făcuți la beție ies de multe ori cam strâmbi. trebuie să renunți la alcool iar paharele sunt primul pas. Aruncă-le și nu mai cumpăra niciodată așa ceva.

Vechiul pat – odată cu înaintarea în vârstă, apare oboseala și nevoia de a te odihni mai mult. Pentru a te bucura de un somn de calitate ai nevoie de un pat de calitate. Odată cu împlinirea vârstei de 30 de ani, e bine să schimbi și patul cu unul nou nouț, mult mai confortabil și mai performant decât vechiul pat.

Hainele vechi – cel mai probabil, când te apropii de 30 de ani, corpul tău suferă niște schimbări. De obicei, apare creșterea în greutate. Ar fi o idee bună să faci o vizită pe la dulap și să arunci de acolo tot ce nu te mai încape. O să fii surprins să vezi că sunt destul de multe haine vechi care ocupă dulapul.

Mobila veche – pe lângă pat, ar trebui să scapi și de mobila veche cu care probabil ai copilărit. Casa ta are nevoie de un look nou, are nevoie de mobilă modernă care să te facă să te simți oarecum din nou în prima tinerețe. Scapă de canapea, de mese, de biblioteci, de tot ce are peste 10-15 ani vechime.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here