Home Diverse Toamna – motiv pentru înnoirea garderobei

Toamna – motiv pentru înnoirea garderobei

288
0
SHARE

Iată-ne și în plină toamnă. A venit vremea să facem ordine în dulap, să scoatem hainele groase specifice temperaturilor de maxim 20 de grade Celsius și să punem la păstrare hainele subțiri specifice verii care tocmai ce s-a încheiat. Probabil multe dintre voi veți observa că hainele pe care le purtați anul trecut nu vă mai încap, ori ați slăbit și sunt prea largi. Este ceva normal, se modifică organismul de la an la an mai ales atunci când treci de o anumită vârstă. Dacă v-ați trezit în această situație, nu disperați.

Toamna e un motiv în plus pentru shopping, pentru înnoirea garderobei.

Multe femei oricum au în plan un scurt shopping de toamnă, astfel încât să actualizeze garderoba la tendințele noii mode. Femeile adoră să fie la modă mereu și pot face acest lucru numai dacă reușesc să updateze constant garderoba. Partea bună este că pot face acest lucru de acasă, din fața calculatorului, apelând la magazinele online. În magazinele din oraș e destul de dificil să găsești pulovere damă de ultimă modă întrucât aceste entități nu prea se grăbesc să bage marfa de toamnă până nu bagă mai întâi ceva reduceri la cea de vară, astfel încât să scape de stocuri.

Astfel, online-ul reușește să preia controlul și să pună la dispoziție celor care au nevoie de ultima modă în materie de haine de toamnă tot ce le este necesar. În plus, dacă se optează pentru achiziția de haine online, prețurile vor fi automat mai mici față de magazinele din oraș care din pricina angajaților numeroși și a chiriilor, ori a costurilor generale de întreținere, sunt nevoite să crească destul de mult preturile produselor vândute.

Din păcate, aceste cumpărături online au și dezavantaje precum faptul că poți primi un alt produs, nu cel comandat, fiind necesare retururi de marfă adică întârzieri, ori lucrul cu firmele de curiera poate să fie uneori un chin, însă per total, atât timp cât nu este grabă, orice femeie se poate bucura de prețurile mai mici ale magazinelor virtuale.

A, să mai precizăm încă un avantaj al acestor entități virtuale pe care multă lume nu-l ia în seamă: diversitatea. Magazinele online se bucură de un spațiu de expunere infinit în timp ce magazinele, buticurile din oraș au un spațiu de expunere destul de limitat. Se întâmplă des să mergem după pulovere sau pantaloni și să găsim ceva ce ne place dar care nu corespunde ca și mărime și așa mai departe.

Magazinele online stau mult mai bine la capitolul stocuri și diversitate așa că sunt șanse mici să întâmpinăm probleme în acest sens. Desigur, dacă apare ceva interesant prin oraș pe la diverse magazine, fiecare poate cumpăra de unde dorește, însă înainte ar fi bine să facem o mică investigație pe internet, sunt șanse mari ca online să existe același produs la un preț mult mai mic.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here