Home Casă și Grădină Un truc pentru mașina de spălat vase

Un truc pentru mașina de spălat vase

233
0
SHARE
mașina de spălat vase

O mașină de spălat vase poate să fie mană cerească, mai ales pentru cei cărora nu le place să curețe paharele și farfuriile după ce le folosesc. Problema e că de multe ori, și mașina de spălat dă greș, câți dintre voi, cei care folosiți un asemenea aparat electrocasnic nu v-ați trezit cu vasele tot zoioase și murdare deși le-ați lăsat la curățat în mașină? Reziduurile pot fi cauzate pe-o parte de apa dură, însă de multe ori nici detergentul nu-și face treaba. Pentru a combate această problemă, se recomandă în primul rând folosirea unui detergent de calitate, folosirea unui produs pentru dedurizarea apei și nu în ultimul rând, se recomandă adăugarea de oțet în mașina de spălat vase, înainte de a porni programul.

Încă din cele mai vechi timpuri, oțetul a fost folosit pe post de dezinfectant natural. Cum poți pune oțetul în mașina de spălat? Pune de exemplu într-un bol câteva linguri, bol pe care-l pui la olaltă cu celelalte vase. Folosește doar oțet alb, de preferat de mere. Încearcă să pui bolul pe primul raft în mașina de spălat vase și evită turnarea de oțet în compartimentele aparatului. Acest mic truc îți va aduce în prim plan pahare și farfurii care scârțâie de curățenie și strălucesc.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here