Am intrat acum câteva zile într-o farmacie din oraș să-mi cumpăr o compresă sterilă și ceva plasturi, dezinfectant, etc. Mă zgâriasem pe mână într-o sârmă care m-a agățat pe trotuar, sârmă lăsată de niște meseriași superficiali atârnând aiurea, la o casă aflată în construcții. Bine că am văzut-o la timp și m-am ferit cu mâna, că altfel îmi intra direct în ochi. Am îndoit-o apoi după ce m-am zgâriat astfel încât să nu mai facă alte victime și am pornit spre o farmacie din oraș, cam singura deschisă la ora aia

Intru, cumpăr ce am de cumpărat și în timp ce una dintre farmaciste îmi punea într-o plăsuță ce cumpărasem ,a tejghea, lângă mine intră un client de etnie care cere ceva pentru copil, că-l doare-n gât și plânge. Farmacista l-a întrebat pe tânărul de etnie cam ce vârstă are copilul ca să știe ce să-i recomande. În momentul în care a spus că cel mic are „8 luni” în farmacie s-a făcut liniște. Parcă nici casa de marcat nu mai scotea sunete în timp ce-mi imprima bonul fiscal. Toată lumea era în șoc.

Cum naiba să ai un copil de câteva luni și tu în loc să mergi cu el la doctor să vezi ce are, vii la farmacie să iei niște medicamente așa, după ureche? I-a spus farmacista tânărului pe un ton mai mult decât respectuos că nu are ce să-i dea fără rețetă pentru un asemenea copil. Să meargă cu el la medic mai întâi. Omul a plecat, s-a urcat într-un Audi A7 de ultimă generație, de Franșa, pentru care a muncit mai mult ca sigur de i-au sărit capacele, ca noi toți de altfel, fără de etnie.

Degeaba ai Audi A7 dacă ai impresia că un copil e ceva jucărie

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here