Home Diverse 3 motive pentru care nu ar trebui să-ți fie rușine că te...

3 motive pentru care nu ar trebui să-ți fie rușine că te duci la masaj erotic

219
0
SHARE
masaj erotic

În România lumea încă gândește vechi. Încă există prejudecăți, încă mai avem obiceiul să ne uităm stânga-dreapta bine de tot înainte să intrăm într-un sex shop. Încă mai așteptăm să fie toată strada goală înainte să intrăm la masaj erotic Sector 5.  Nu cumva să ne vadă cineva cunoscut și să râdă de noi sau mai rău, să povestească rudelor și prietenilor comuni, nu?

Ei bine, chestiile astea trebuie să dispară din mentalitatea noastră. Trebuie să începem să gândim și noi asemenea occidentalilor mai ales că ne dorim și noi un nivel de trai asemenea lor.

Dacă vom gândi ca ei vom ajunge să avem și banii lor. Veți vedea în cele ce urmează că există cel puțin 3 motive pentru care nu ar trebui să-ți fie rușine de faptul că mergi la masaj erotic sau de faptul că faci videochat, ori de faptul că intri într-un simplu sex shop.

3 motive pentru care nu ar trebui să-ți fie rușine că te duci la masaj erotic

  1. Tu contezi mai mult decât o vorbă a celor din jur – sănătatea ta psihică în primul rând trebuie să fie pe primul plan. Vremurile pe care le trăim sunt foarte stresante iar acest stres trebuie eliberat cumva. După cum știm, masajul este cea mai veche tehnică de eliberare a stresului din lume iar varianta modernă, cea erotică, are aceleași avantaje. Trebuie să pui în balanță sănătatea ta și starea ta de bine cu vorbele unor oameni care nu știu cât de mult contează pentru tine în realitate. Să rămână ei cu vorba și tu să te bucuri de viață.
  2. Există foarte mulți bărbați care merg la masaj erotic – nu ești nici pe departe singurul. Faptul că apar saloane de masaj erotic din ce în ce mai multe spune de la sine două lucruri: faptul că mentalitatea societății începe să se schimbe pe ici pe colo prin părțile esențiale și faptul că există o cerință tot mai mare pentru astfel de servicii. Clar nu ești singurul care frecventează astfel de localuri. Sunt mulți băieți deștepți care au văzut avantajele masajului erotic.
  3. Ai parte de o experiență pe cinste – cred că asta ar trebui să conteze cel mai mult pentru tine, nu faptul că se zvonește că e rușine să mergi la masaj erotic. Dacă ești genul de tânăr ceva mai dezinhibat vei vedea probabil după prima ședință că nu există niciun motiv să-ți fie rușine. Rușine trebuie să le fie celor care sunt leneși, nu muncesc ori fură, nu ție, tânăr care vrei să te bucuri de viață așa cum permite societatea modernă în care trăiești.
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here