SHARE

Nu există crăciun în casele noastre fără falnicul brad. Din păcate, odată cu bradul vin și pericolele așa că în cele ce urmează vom face o listă cu aceste hazarduri, în ideea de a fi un pic preventivi.

Atenție la pomul de Crăciun – 4 pericole de care trebuie să te ferești

  • Lumânările – nu le folosi. Poți să dai foc la casă cu ele. Am văzut că există și artificii pentru bradul de Crăciun și te sfătuiesc să stai departe și de ele.
  • Instalațiile care se încintă – și acestea sunt o sursă sigură de foc. Se poate topi plasticul din ele sau chiar bradul în sine dacă este unul artificial. Știu că tuturor ne plac colindătorii
  • Pisicile – oricât ne-am bucura noi de pufoșenia lor, sau de faptul că sunt niște frumoase, știm cu toții că acestea au obiceiul de a dărâma pomul. Se urcă-n el și îl doboară. Cred că și câinii au probleme cu bradul, numai că ei nu prea se urcă în el.
  • Mucegaiul – mai mult ca sigur nu știați că un brad natural poate conține până la 50 de tipuri diferite de mucegai, dintre care două se pot întinde și la tine în casă.
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here