Home Casă și Grădină Ce NU trebuie să depozitezi niciodată în garajul casei

Ce NU trebuie să depozitezi niciodată în garajul casei

620
0

Garajul casei ajunge de multe ori să fie folosit pe post de depozit, nu pentru scopul pentru care acesta a luat naștere pentru că, trebuie să recunoaștem, ne este cam lene să băgăm zilnic de câteva ori mașina în garaj. Astfel, a trebuit să găsim o întrebuințare acelui spațiu gol și l-am transformat într-o debara. Cu toate acestea, trebuie să fim un pic atenți ce anume punem în acest garaj pentru că pot să apară diferite probleme, unele dintre ele destul de serioase. Veți vedea imediat despre ce este vorba.

Ce NU trebuie să depozitezi niciodată în garajul casei

  1. Vopseaua – nu este o idee bună pentru că pe timp de vară, garajul devine ca un cuptor. După cum știm, temperaturile înalte alterează oarecum vopseaua. Dacă v-a rămas de la zugrăveală ar fi o idee mai bună să o duceți în beciul casei sau într-un loc mult mai potrivit pentru un asemenea material chimic. În plus, de la căldură plasticul se poate sparge și vă puteți trezi cu cimentul din garaj vopsit într-o proporție destul de importantă, direct proporțională cu cantitatea de vopsea pe care o aveți depozitată în caserolele care se sparg.
  2. Hainele – mulți dintre noi avem prostul obicei ca pe vară, să ducem în garaj hainele de iarnă ca să avem loc suficient în dulap. Și vara invers. Nu este o idee foarte bună din multe motive, printre care enumerăm: pot să prindă umezeală iarna și se pot strica, pot să devină casă pentru diferite insecte pe care ulterior le ducem cu noi înăuntru, ori pot strica definitiv țesăturile (moliile de exemplu). E mult mai indicat să le duceți în podul casei dacă aveți posibilitatea.
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here