Home Casă și Grădină Cum să dezgheți parbrizul în mai puțin de 1 minut

Cum să dezgheți parbrizul în mai puțin de 1 minut

171
0
SHARE
dezgheți parbrizul

A venit iarna, a venit gerul, a venit anotimpul cel mai urât de către șoferi. Este perioada în care bateriile mor subit, în care tremurăm de ne sar capacele până când se încălzește motorul să ne putem bucura de căldură în mașină, este perioada în care petrecem minute bune la prima oră a dimineții pentru a da zăpada de pe mașină și pentru a dezgheța parbrizul.

Ei bine, dintre toate aceste probleme, cea legată de dezghețatul parbrizului este una dintre cele mai enervante. Necesită de obicei timp, efort fizic, iar la final ne îngheață mâinile suficient de tare cât să nu le mai simțim atașate de corp. Există totuși soluții pentru această problemă și vom discuta despre ele în cele ce urmează.

Cum să dezgheți parbrizul în mai puțin de 1 minut

Combină apă cu alcool sanitar. O treime apă, restul alcool. Pune soluția într-un recipient cu pompiță (poți folosi un recipient de la soluția de geamuri) și pulverizează peste parbrizul înghețat. Lasă să acționeze 1 minut  și vei vedea cum gheața începe să dispară, să se topească. Poți folosi această soluție și pentru uși înghețate. Puteți folosi și soluțiile specializate din comerț (recomand ProX) dar sunt destul de scumpe.

Ce NU trebuie să faci niciodată pentru a dezgheța parbrizul

Există fel de fel de sfaturi pe net care vă îndrumă să puneți apă caldă. Niciodată să nu faceți așa ceva pentru că sunt șanse mari să crăpați sticla. Ultimul lucru pe care vi-l doriți acum în pragul Crăciunului este să alergi pe drumuri ca să schimbi parbrizul mașinii. Deși combinația dintre sticla rece și apa caldă ar da de gândit oricărei persoane raționale, iată că totuși această prostie se petrece destul de des.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here