Home Casă și Grădină Cum să ții bradul de Crăciun proaspăt mai mult timp

Cum să ții bradul de Crăciun proaspăt mai mult timp

158
0
SHARE
bradul de Crăciun

Cu toții am cumpărat brad de Crăciun și am observat că nu ține chiar atât de mult cât am vrea noi. Acesta începe să se ofilească mult mai devreme față de cât ne așteptăm și astfel suntem obligați să scăpăm de el mult mai devreme. Există însă câteva trucuri care pot rezolva această problemă. Iată așadar cum poți să ții bradul de Crăciun proaspăt pentru mai mult timp.

Cum să ții bradul de Crăciun proaspăt mai mult timp

Imediat după ce cumperi bradul, pune-l în apă. Da, în apă nu în suportul specific, nu în debara dacă nu ai de gând să-l împodobești în ziua în care l-i cumpărat, etc.

Potrivit unui studiu din 2010, dacă ții bradul în apă îl păstrezi proaspăt cu cel puțin o lună mai mult decât dacă-l pui în suport. Există multe zvonuri pe internet că ar fi bine să pui sare sau zahăr sau sirop de arțar în această apă, însă în realitate este total contraindicat.

Cel mai bine este să schimbați apa din găleată zilnic, să fie apă proaspătă și astfel veți putea păstra bradul proaspăt și fresh până în ziua împodobirii. Este o soluție mai mult decât ok pentru cei care cumpără brad natural din timp și îl împodobesc devreme.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here