SHARE

Nunta este cu siguranță unul dintre cele mai importante evenimente din viața oricărei femei, este momentul în care-și unește destinul cu cel al bărbatului de care este îndrăgostită, lângă care visează să devină soție și, ulterior mamă. Nunta în România, are niște obiceiuri și niște tradiții destul de frumoase, cu toate că de la an la an tot mai multe se pierd din cauza globalizării și a lipsei de interes a tinerilor în ceea ce privește păstrarea acestora cu sfințenie. Rochia de mireasă încă există ca tradiție în cadrul evenimentului și alegerea ei reprezintă un moment destul de delicat pentru viitoarea mireasă.

Cu dantelă, de mătase, de tip sirenă? Cum trebuie aleasă rochia de mireasă?

De ce alegerea rochiei de mireasă este un moment delicat? Ei bine, aici ar fi mai multe de discutat. În primul rând, rochia de mireasă trebuie să fie confortabilă și după cum am văzut cu toții, e cam dificil să obții confort când scopul rochiei este spectacolul. Până la urmă, mireasa este cea care trebuie să se simtă bine în cadrul nunții sale, nu? Este cel mai important eveniment din viața unei femei și disconfortul poate să-l strice destul de rapid. Cred că e destul de logic…

După confort, urmează alegerea modelului. Aici, din nou, sunt probleme pentru că, vedeți voi, e bine să fie și diversitate dar uneori prea multă diversitate ne poate pune în dificultate. Există rochii de mireasă cu dantelă, de mătase, de tip sirenă, și așa mai departe. Magazine din care să cumperi, la fel, câtă frunză câtă iarbă. Aici, viitoarea mireasă trebuie să aibă ultimul cuvânt. Este rochia ei, în care trebuie să se simtă timp de o zi ca o regină. Gusturile nu se discută, atât timp cât ea se simte confortabil și atât timp cât îi place rochia cu care defilează, totul este în regulă iar nunta va fi și ea un real succes.

Despre bani nu are rost să mai discutăm, atât timp cât ea se simte bine cu rochia achiziționată, totul este în regulă. Nu e bine să facem rabat la calitate și confort pentru a face economie. Un moment unic în viața unei femei nu trebuie să fie limitat de economie.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here