Home Casă și Grădină 4 lucruri pe care proprietarii de case trebuie să le verifice iarna

4 lucruri pe care proprietarii de case trebuie să le verifice iarna

164
0
SHARE

A avea o casă, a deține o casă mai bine zis nu e chiar floare la ureche. De multe ori, costurile de întreținere sunt foarte mari iar dacă spațiul construit este unul destul de mare, pot fi scăpate din vedere anumite aspecte importante. Ei bine, acum pe iarnă proprietarii de locuințe ar trebui să acorde atenție sporită la unele aspecte, despre care vom discuta și noi în cele ce urmează întrucât poporul român este consacrat pentru superficialitatea de care poate să dea dovadă uneori.

4 lucruri pe care proprietarii de case trebuie să le verifice iarna

  1. Țevile – cred că e destul de simplu de ce este necesară această verificate. Iarna, temperaturile scad și țevile se pot sparge, ori pur și simplu îngheța și bloca.
  2. Detectoarele – aici includem toate detectoarele din casă, atât cele de fum cât și cele de monoxid de carbon (dacă este cazul). Iarna riscul de incendiu este mult mai mare.
  3. Generatorul – orice casă trebuie să aibă un generator pe iarnă în cazul în care apar problemele de încălzire. Acest generator trebuie verificat, în special schimbată benzina.
  4. Umidificatorul – foarte necesar iarna din cauza faptului că aerul din încăperi devine unul foarte uscat. Verificați dacă acesta funcționează în parametri normali.
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here