SHARE

Petele sunt enervante și pot pune capac relației de lungă durată pe care o stabilim cu hainele noastre. Sau cu mochetele. Sau cu covoarele pe care le-am cumpărat cu mult timp în urmă și de care ne-am atașat oarecum. Ei bine, haideți că există soluții și pentru petele acestea, și culmea, în cele ce urmează vom vedea câteva soluții destul de ciudate prin intermediul cărora puteți scăpa de ele.

5 lucruri ciudate care pot elimina pete

  1. Îndulcitorul artificial – dacă ești la restaurant și ți-ai pătat hainele, cere la chelner să meargă la bucătărie și să-ți aducă niște îndulcitor artificial. Să fie pudră. Această pudră va absorbi grăsimea și va reuși să te facă să scapi de pete. Nu contează brandul sau chestii de genul.
  2. Laptele – foarte recomandat pentru petele de cerneală (aviz amatorilor de copii)tot ce trebuie să faci este să scufunzi pur și simplu haina cu pricina în lapte și să o lași așa peste noapte.
  3. Șamponul – din moment ce reușește să dea jos de pe corpul nostru grăsimile, se comportă asemenea unui detergent. Și dacă șamponul face pe detergentul, poate scoate și petele.
  4. Fixativul – fixativul poate să scoată de exemplu urmele de pastă de pix de pe haine. Știu că e destul de ciudat, dar funcționează pentru că acesta conține de obicei mult alcool.
  5. Pasta de dinți – se aplică pe pata cu pricina pur și simplu, dar aveți grijă să nu fie gel. Să fie pastă de dinți clasică. După, frecați puternic haina și la final spălați cu apă. Repetați procedeul dacă pata nu iese complet din prima. Uneori, petele mai dificile nu se lasă ușor convinse.
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here