SHARE

Am găsit online câteva imagini care înfățișează modul în care decorau și foloseau oamenii în trecut, în urmă cu 50 de ani, propriile case. Nu sunt imagini din România așa cum v-ați aștepta mulți dintre voi, însă sunt sigur că or să vă placă și acestea. Sunt probabil de prin Statele Unite.

Conversia podului – proiectul de conversie a podului a creat un plan deschis pentru a maximiza spațiul și pentru a reduce costurile prin eliminarea pereților.

Sală de forță în pod – în pod, pe lângă aparatele specifice unei săli de sport, se mai află o canapea. Este un loc bine iluminat, spațios, în care exercițiile fizice pot fi făcute ca la carte.

Sistem de stocare inteligent – acesta datează din 1969 și se integrează perfect cu spațiul existent în acea zonă a casei. Compartimentarea inteligentă este un concept care se folosește astăzi din plin.

Dormitorul aventurilor – de la rozul patului până la conquistadorul de pe perete, acest dormitor este o aventură în ceea ce privește decorațiunile interioare ale anilor 60.

Birou + spațiu de depozitare – fix în anii 60 a apărut această modă, care permitea transformarea mobilei în spațiu de depozitare. S-a dat naștere astfel unui curent care inspira la eficiență, utilitate dar și frumusețe.

Portocaliu – culoarea a explodat pur și simplu în anii 60…

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here