SHARE

Capacul de la hotă se murdărește destul de des, întrucât prin el trebuie să treacă toți aburii și toată grăsimea absorbite de filtre înainte să fie evacuate. Ei bine, acest capac trebuie curățat destul de des și bine în același timp, iar faptul că e plin de grăsime nu aduce în prim plan o misiune tocmai simplă. Haideți să vedem împreună cum putem face să curățăm simplu și rapid, capacul de la hotă.

Cum poți să cureți simplu și rapid capacul de la hotă

  1. Desfă capacul complet. Este detașabil, dacă vei încerca să-l cureți pe poziție în primul rând nu vei reuși, în al doilea rând te vei chinui destul de tare. Keep it simple!
  2. Pune capacul sub chiuvetă și folosește combinația apă caldă + detergent de vase pentru degresare. Funcționează foarte bine. Nu e nevoie de soluții speciale.
  3. Partea din spate a capacului necesită mai multă atenție pentru că acolo se depozitează tot praful și toată grăsimea. Aici ar fi indicat să folosești un burete de vase ceva mai dur. Dacă sunt depuneri mari de grăsime care nu se dizolvă cu detergent, folosiți o combinație de praf de copt + apă. Această pastă trebuie întinsă pe zona cu grăsime multă și trebuie așteptat jumătate de oră. După, clătiți. Praful de copt este renumit pentru capacitatea de a neutraliza acizii și grăsimile.
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here