Home Casă și Grădină De ce nu ar trebui să folosești podul casei pe post de...

De ce nu ar trebui să folosești podul casei pe post de depozit

191
0
SHARE

Podul la români este folosit de obicei pe post de debara. Ne-am obișnuit să urcăm acolo toate lucrurile pe care avem impresia că nu le mai folosim sau chestii de genul. Din păcate, acest obicei de a urca toate troacele în pod nu este unul tocmai normal, ci chiar contraindicat. Vom vedea în cele ce urmează de ce nu este indicat să folosim podul pe post de depozit. Cred că o să fie destul de logic.

De ce nu ar trebui să folosești podul casei pe post de depozit

În primul rând, având o grămadă de troace puse în pod, nu-ți va permite să fac o izolație de calitate. Dacă le vei muta de acolo într-o altă parte a casei, vei avea liber să faci o lucrare serioasă de izolare acolo, lucrare care te va ajuta iarna să ai o casă mai călduroasă iar vara o casă mai răcoroasă. Depinde de fiecare dintre voi, cei care doresc facturi mai mici la întreținere, trebuie să izoleze podul ca la carte. Nu va mai fi nevoie să încălzești podul, și din moment ce ușa către atic va fi izolată și ea, problema cu costurile mai mici la întreținere va fi ca și rezolvată.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here