SHARE

A face curățenie în întreaga casă poate să fie o sarcină destul de dificilă. Este o operațiune care necesită atât timp cât și atenție la detalii. Să nu mai zicem de efortul fizic depus sau de cheltuiala pe care o ai cu produsele de curățenie specifice. Pentru că este o operațiune dificilă, există posibilitatea să ratezi neintenționat unele lucruri și să le sari cu această curățenie. Iată care sunt acestea…

3 lucruri pe care uiți să le cureți atunci când  te apuci de șmotru

  1. Frigiderul – nu mă refer că oamenii uită să-l șteargă de praf sau chestii de genul, ci la faptul că e nevoie de curățenie și în interiorul acestuia. Mai ales la frigiderele cu dezghețare automată care nu mai trebuie oprite, din care nu mai curge apă și așa mai departe. Acestea prind un miros destul de urât dacă nu sunt curățate în interior mai mult de 2-3 luni.
  2. Pernele – oricât de ciudat ar părea, pernele trebuie și ele curățate. Trebuie scoase pe fereastră și scuturate bine bine de tot. De asemenea, o dată la câteva luni este foarte indicată spălarea lor dacă această operațiune nu contravine cu indicațiile producătorului. Altfel, trebuie să le duceți la o curățătorie ecologică, unde vor fi spălate cu aparate mult mai performante.
  3. Sertarele – mă refer la sertarele de la mobila de bucătărie, în care depozităm ustensilele specifice. Cu timpul ajunge murdăria și înăuntrul lor, mai ales dacă se gătește foarte mult. Grăsimea, uleiul, vaporii de ulei au prostul obicei să pătrundă prin locuri greu accesibile care trebuie ulterior curățate destul de intens, devenind o operațiune obositoare.
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here