SHARE

Indiferent câte odorizante anti tabac am folosi, mirosul de țigară nu se duce din autoturism. Fumul intră peste tot și cu timpul nu doar îngălbenește totul în jur, dar din păcate schimbă total atmosfera din punct de vedere al mirosului. Ați observat probabil că mașinile second hand vândute în România sunt un pic mai scumpe dacă acestea au fost deținute anterior de nefumători. Totuși, există câteva măsuri destul de simple care te pot ajuta să revigorezi oarecum mirosul din interior, să alungi acel miros groaznic de dugheană din interiorul mașinii. Iată așadar ce poți face în acest sens.

Cum scăpăm de mirosul de fum de țigară din mașină?

Trebuie aspirate foarte bine TOATE suprafețele – în momentul în care vrei să elimini mirosul de țigară trebuie să te ocupi de toate suprafețele, inclusiv de plafon. Acesta nu este niciodată curățat și aspirat atunci când ducem mașina la spălătorie și culmea, tot fumul în el se duce.

Trebuie spălate toate suprafețele – da, inclusiv plafonul despre care discutam mai devreme că „încasează” aproape tot fumul de țigară care se fumează în interior. Se poate spăla cu ajutorul unei soluții compusă din jumătate oțet jumătate apă și spălați bine interiorul. La plafon aveți grijă să spălați și la ceilalți pasageri, întrucât dacă a fost mașină de fumător au fumat probabil și alții acolo.

Dacă această soluție nu funcționează, problema se rezolvă prin înlocuirea plafonului și a mochetei din mașină.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here