Home Diverse Extensiile de par fir cu fir

Extensiile de par fir cu fir

548
0
Extensiile de par

Extensiile de par sunt cea mai usoara si moderna metoda de infrumusetare. Indiferent de lungimea si textura parului tau, extensiile te pot ajuta sa te reinventezi si sa-ti imbunatatesti look-ul intr-un mod natural si simplu. Cu o singura vizita la un salon de montare a extensiilor de par, poti obtine o coafura noua in doar cateva ore.

Daca vrei sa-ti scoti in evidenta anumite trasaturi sau, dimpotriva, sa ascunzi imperfectiunile, extensiile de par fir cu fir sau micro-extensiile invizibile sunt alegerea ideala.

Spre deosebire de extensiile de par clip-on, extensiile cu microringuri, banda adeziva sau cheratina, extensiile de par fir cu fir se prind pe parul natural printr-o tehnica speciala, pe suvite foarte fine sau, in unele cazuri, chiar pe cateva fire de par, cu ajutorul unui aparat care furnizeaza rasina naturala. Astfel, parul tau nu este deteriorat nici in timpul aplicarii extensiilor, nici in timp ce le porti.

Avantajele extensiilor de par fir cu fir / micro-extensii invizibile

  • Odata ce au fost atasate de un stilist profesionist, extensiile de par fir cu fir pot fi spalate, uscate, odulate si stilizate, ca si cum ar fi propriul tau par.
  • Sunt invizibile (atat la radacina, cat si pe lungimea parului).
  • Nu deterioreaza firul de par atunci cand sunt aplicate corect.
  • Versatilitatea extensiilor de par fir cu fir este foarte mare.
  • Nu degradeaza si nu impiedica sa creasca parul natural.
  • Sunt confortabile si usor de intretinut.
  • Pot fi aplicate chiar si pe parul foarte scurt (daca extensiile clasice se puteau aplica doar pe parul de lungime minima de 10 cm., micro-extensiile fir cu fir pot fi aplicate chiar si atunci cand lungimea parului nu depaseste 1-2 cm.).
  • Extensiile fir cu fir pot fi aplicate si barbatilor care au probleme cu caderea parului, persoanelor cu parul foarte rar sau celor care au zone in care nu le mai creste parul (alopecie).

 Cine poate apela la Extensiile de par fir cu fir

Una dintre cele mai importante probleme pentru multe femei este părul subțire, fin și lipsa volumului. Această problemă poate apărea deja mai devreme decat ai crede, în funcție de genele mostenite, de anumite probleme medicale si contactul frevent cu agenti chimici si termici. Odată cu creșterea in vârsta,   părul incepe sa cada mai mult, devine mai subțire, iar numărul de fire de păr individuale scade. O metodă remarcabilă de a oferi volum parului este montarea extensiilor de par fir cu fir, practic invizibile si foarte rezistente.

Si barbatii care se confrunta cu caderea si rarirea parului pot apela la aceste tipuri de extensii. Stim ca barbatii sunt mai reticenti, ceea ce este si normal, caci femeile sunt obisnuite cu mersul la coafor, la saloanele de infrumusetare si mult mai atente in general la aspectul lor fizic, dar cand este cazul, de ce sa nu apeleze si ei la extensii! Mai ales ca sunt practic invizibile si mult mai ieftine decat implanturile de par.

Suferi de alopecie areata, androgenica, involutiva, cicatrizanta sau cauzata de chimioterapie?  Micro-extensii invizibile  pot masca cu succes pierderea parului si portiunile fara par. Daca alte extensii se aplica doar pe par incepand de la 10 cm, micro-extensiile / extensiile fir cu fir se pot monta si pe o lungime de 1-2 cm.

Cum se aplica extensiile de par fir cu fir

Extensiile de par fir cu fir se pot aplica doar de catre un stilist bine instruit, intr-un salon specializat in montarea acestor extensii, precum BeautyPlay din Bucuresti.   Intregul proces este extrem de delicat si poate fi asemuit cu munca unui bijutier pentru ca extensiile sunt aplicate pe suvite foarte fine sau chiar pe cateva fire de par. Rezultatele sunt insa pe masura, pentru ca micro-extensiile sunt practic invizibile, iar rezultatele pot rezista circa 3-4 luni de la aplicare.

 

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here