SHARE

În ziua de azi e chiar dificil să mai găsești o combină frigorifică în magazinele offline și online care să necesite decongelare manuală. Tehnologia No Frost și-a intrat complet în drepturi și deși are foarte multe avantaje care te scutesc de unele griji, există și câteva lucruri mai puțin mișto pe care le aduce în prim plan. Așadar, dacă ai de gând să cumperi o combină frigorifică No Frost, sunt cel puțin 3 lucruri pe care trebuie să le știi. Ține-te bine, unele dintre ele s-ar putea să te surprindă de-a binelea.

3 lucruri pe care trebuie să le știi dacă vrei  combină frigorifică No Frost

  1. Combina frigorifică se transformă în sobă – pentru că eliminarea căldurii se face prin pereții laterali, combina frigorifică No Frost se transformă într-o mică sobă. Uneori arde așa de tare încât nici nu poți să ții mâna pe lateralele ei. Iarna e bine, nu mai trebuie calorifer în cameră.
  2. Apar pocnituri mai ales noaptea – habar nu am ce pocnește sau de ce pocnește, cert este că nu recomand această tehnologie la garsonieră unde stai cu frigiderul în cameră. În manualul lor scrie că e ceva normal să pocească. Trebuie să vă obișnuiți cu petarda în casă.
  3. Interiorul trebuie curățat des – e ceva normal, atunci când decongelarea se făcea automat mai curgea apă, mai dădeam cu o lavetă și în frigider. Acum când nu mai vede apa, trebuie să cumpărați o soluție specială din comerț cu care să curățați cam o dată la 2 săptămâni.
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here