SHARE

Petele de sânge sunt destul de greu de scos mai ales dacă nu dorești să faci acest lucru cu chimicale, nici măcar cu detergenți. Astfel, în cele ce urmează vom vedea câtva metode destul de interesante prin intermediul cărora, cu ce găsim prin gospodărie, putem scăpa de aceste pete destul de neplăcute.

Cum scoatem petele de sânge?

Oțetul – dacă petele nu sunt chiar foarte vechi, o să le poți scoate cu ajutorul oțetului. Tot ce trebuie să faci este să pui pe pată, repet, dacă sunt mai proaspete de 24 de ore. Lasă la înmuiat în oțet 5 minute haina pătată apoi tapetează pata cu un șervețel de hârtie. Dacă începe să iasă pata, repetați procedura apoi clătiți bine de tot, recomandat ar fi să puneți în mașina de spălat.

Coca Cola – am văzut cu toții ce efect „minune” are Coca Cola asupra petelor generale, așa că de ce nu ar avea și asupra petelor de sânge? Tot ce trebuie să faci este să lași hainele pătate de sânge la înmuiat peste noapte în această soluție magnifică. Dacă vezi îmbunătățire, bagă apoi la mașina de spălat.

WD-40 – un ulei folosit de obicei pe la mașini, ori în jurul casei atunci când ceva scârțâie. Pune pun pic direct pe pată, așteaptă câteva minute apoi bagă hainele pătate la mașina de spălat. WD-40 va ajuta la eliminarea petei de sânge, a rujului, petei de cerneală, etc. Și e la îndemână în orice casă.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here