Home Diverse Masajul erotic – o nouă metodă de relaxare

Masajul erotic – o nouă metodă de relaxare

57
0
SHARE
masaj erotic

Viața în România este destul de agitată. Suntem nevoiți să muncim mult, pe bani puțini, iar cantitatea de stres pe care-o înmagazinăm de la lună la lună este una considerabilă. Avem stres la locul de muncă, stres acasă din pricina neajunsurilor sau a planurilor neîmplinite, avem mai nou stres foarte mare în trafic.

Problema este că dacă nu găsim o modalitate de a elibera din organism acest stres, ne putem trezi cu fel de fel de boli care mai de care mai ciudate, mai dificil de identificat și de tratat. Bolile nervoase cauzate de stres sunt o pacoste și nu mă refer aici doar la depresie. Tot mai multă lume raportează probleme cu anxietatea, cu atacurile de panică, apărute pe fondul unui trai foarte stresant.

Stresul poate fi eliberat din organism simplu și rapid, printr-o serie de metode destul de logice. Haideți să vedem câteva dintre aceste metode, în speranța că le veți folosi și voi pentru a alunga stresul din organism, pentru a vă elibera mintea de griji și probleme și pentru a duce o viață sănătoasă.

Metode clasice de eliberare a stresului

  • Sportul – „Minte sănătoasă în corp sănătos” ar spune o veche zicală. Una dintre cele mai eficiente metode de eliberare a stresului este sportul. Jogging-ul mai exact. Puteți să mergeți și la sală cu condiția să vă țineți de treabă, să mergeți dacă nu zilnic măcar o dată la două zile.
  • Masajul – ar fi ideal să mergeți la masaj în fiecare weekend, însă după cum știm, în orașele mici de provincie nu prea sunt saloane. Sau dacă sunt, acestea au programări multe. Cei care locuiesc în București, sau orașe mai mari gen Cluj, Timișoara, cu siguranță se pot bucura de masaj.
  • Mersul – încercați să mergeți pe jos, în jur de 2-3 ore pe zi. Mersul pe jos nu este un sport dar dacă aveți timp pentru așa ceva, o plimbare lungă zilnică o să vă limpezească mintea. În 3 ore cred că puteți acoperi o suprafață destul de mare, minim 10 kilometri.
  • Somnul – organismul se reface atunci când doarme. Din pricina vieții foarte agitate pe care o ducem, nici pentru somn nu mai avem timp. Dacă dormiți sub 8 ore pe noapte ați face bine dacă v-ași găsi peste zi 2-3 ore pe care să le mai dormiți din când în când.

Metode moderne de eliberare a stresului

  • Masajul erotic – cei care au o mentalitate de tip nou se pot duce fără probleme la un salon de masaj București unde să se bucure de un masaj erotic ca la carte. Masajul erotic este una dintre cele mai interesante metode moderne de relaxare, destinată tinerei generații.
  • Distrugerea – există spații special amenajate în care poți să spargi diferite obiecte cu barosul, cu ranga ori cu alte corpuri contondente. Este o metodă de relaxare destul de modernă care deși momentan nu are foarte mulți adepți, pe viitor acest concept va prinde aripi.

S-ar putea să îți placă și...

Cum trebuie să fie mobila pentru dormitor astfel încât să obții un asp... Mobila pentru dormitor s-a schimbat destul de mult în ultimii 20 de ani, a migrat încet înspre modernism și înspre utilitate. Vom discuta în cele ce urmează despre câteva motive pentru care ar trebui ...
Lucrurile trebuie facute la timp In ultima vreme, am avut parte de cateva surprize in urma carora am inteles ca lucrururile amanate aduc dupa sine fel de fel de complicatii. Astazi am ramas fara baterie la masina. Dintr-o data, fara ...
Mai e o luna de vara Vara se apropie incet incet de final. Au trecut 2 luni si mai ramane luna august pentru distractie, mare, soare si plaja. Cei care nu au apucat inca sa mearga in concediu, este momentul sa inceapa sa ...
Alege-ţi buchetul de mireasă în funcţie de personalitate Fiecare mireasă îşi doreşte să fie unică în ziua nunţii sale, alegând cu grijă toate detaliile care să o reprezinte cel mai bine, în armonie cu sine şi cu ceea ce simte. În acelaşi fel în care fiecare...
Ți-e frică de hoți? Iată cum poți să sporești gradul de securitate pen... Vremurile în care trăim sunt destul de dificile, rata șomajului este tot mai mare în vreme ce Poliția reușește cu greu să țină sub control infracționalitatea. Într-un fel e normal să se întâmple aș...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here