SHARE

Poate că ți se par dezgustătoare și te gândești să cumperi altele, însă nu te grăbi. Aceste pete galbene pot fi scoase foarte simplu de pe aceste perne. Și culmea, nu trebuie să folosești produse chimice, aceste pete ies doar cu ajutorul câtorva „ingrediente” pe care cu toții le avem prin casă. Iată soluția.

Cum scoatem petele galbene de pe pernă

Avem nevoie de următoarele ingrediente: o ceașcă de detergent lichid, preferabil detergent pudră pentru mașina de spălat vase, o ceașcă de detergent de rufe, jumătate de ceașcă de borax și o ceașcă de înălbitor. Haideți să vedem împreună și metoda prin care se scot ceste pete, ingredientele le-am văzut.

Umple mașina de spălat cu apă foarte fierbinte până când este cam o treime plină. Adaugă apoi ingredientele de curățenie mai sus menționate și amestecă până se omogenizează cât de cât. Evident, vei avea nevoie de o mașină de spălat verticală pentru treaba asta, una cu hublou, nici vorbă.

După ce ai adăugat ingredientele, pernele, pornește mașina. ar fi indicat să pui maxim 2 perne astfel încât cuva să le poate duce. Când se umplu cu apă devin destul de greoaie. Lasă-le acolo la înmuiat 30 de minute. După aceste 30 de minute, întoarce-le pe partea cealaltă și repetă operațiunea.

La final, setează mașina pe spălare normală, alege un program care să clătească de 2 ori pernele. Dacă nu există un asemenea program, selectează-l manual. Despre uscat, ar fi ideal să le lăsați să se usuce natural, la soare și la aer, însă dacă nu aveți posibilitatea le puteți băga și în uscător.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here