Home Casă și Grădină 4 semne subtile conform cărora, casa poate să te îmbolnăvească

4 semne subtile conform cărora, casa poate să te îmbolnăvească

173
0
SHARE
casa

În ziua de azi, mai ales dacă vrei să ai o casă curată și frumos mirositoare, e aproape imposibil să stai departe de substanțele toxice. Iată 4 semne subtile conform cărora casa în care locuiești, poate să te îmbolnăvească pe tine, sau chiar mai grav, pe cei din familia ta.

4 semne subtile conform cărora, casa poate să te îmbolnăvească

Praful nemăturat din colțurile greu accesibile este toxic – potrivit unui studiu provenit de la Universitatea George Washington, au analizat acest praf și au descoperit nici mai mult nici mai puțin de 45 de chimicale cu risc toxic crescut, care pot afecta starea noastră de sănătate.

Parfumurile destinate împrospătării aerului sunt toxice – dacă ești obsedat ca a ta casă să miroasă mereu foarte bine, trebuie să știi că odorizantele pe care le folosim cu toții în case sunt toxice. Este vorba despre niște substanțe care pot crea anomalii asupra sistemului nostru endocrin.

Ai o mochetă dintr-un capăt în celălalt al camerei – acest tip de mochetă este total nerecomandat pentru că poate să adăpostească alergeni. De obicei, covoarele și mochetele se scot anual la spălat însă din pricina faptului că cele din perete în perete acoperă toată camera, au dimensiuni prea mari.

Bucătăria nu este ventilată corespunzător – un lucru periculos mai ales dacă ai aragaz ce funcționează pe gaze naturale. Monoxidul de carbon se poate acumula destul de rapid în bucătărie dacă nu există aerisire. Ar fi bine ca acolo unde există aragaz cu gaz să fie și o hotă de bucătărie montată.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here