Home Diverse Aspecte care vor influenta in bine progresul spre un stil de viata...

Aspecte care vor influenta in bine progresul spre un stil de viata sanatos

290
0
stil de viata sanatos

Este foarte important ca la fiecare pas pe care il avem de facut in viata sa luam decizii chibzuite. Acestea includ alimentatia, relaxarea, sportul. Pe scurt este vorba despre stilul de viata pe care il adopta fiecare. Trebuie sa gasim un echilibru vizavi de asta, sa invatam sa avem grija de noi si corpurile noastre, sa ne orientam spre acele solutii care ne pot ajuta sa mentinem vitalitatea la un nivel optim.

Un bun inceput vizavi de schimbarea stilului de viata il putem pune numai constientizand care sunt acele obiceiuri pe care le avem si ne tin departe de rezultatele pe care dorim sa le atinge, atat vizavi de starea de santate generala, cat si de aspectul fizic. Realizarea unei evaluari in acest sens este o alegere inspirata, sustinuta de altfel si de specialisti Nutrific. Cine sunt acestia? Sau mai bine spus ce este Nutrific? Ei bine, vorbim despre un program de nutritie de care te poti ajuta pentru ca misiunea ta privind stilul de viata sa se contureze in sfarsit si in realitate.

Pentru ca vorbim despre un proiect pe termen lung, este necesar sa te inarmezi cu rabdare si sa iti mentii pozitia pana cand schimbarile implementate devin un stil de viata, pana cand ajungi sa le realizezi in mod natural.

Nutritia optima

Ceea ce probabil nu este o noutate pentru tine e ca sanatatea fizica si mentala constituie rezultatul alimentatiei. Atunci cand ai o alimentatie echilibrata, resimti asta si in stilul de viata. Ma refer prin asta la mese regulate, corect proportionate, care sa vizeze nutrientii necesari zi de zi.

Unii asocieaza gresit ideea de alimentatie sanatoasa cu renuntarea la mancarurile preferate. Bine, poate vor exista cateva diferente, precum modul in care sunt preparate. Cu toate acestea, avantajele nutritionale vor fi insemnate si se vor resimti si asupra starii de sanatate. Intrucat nu intotdeauna reusim sa obtinem din alimentatie nutrientii necesari, Nutrific te sustine in ideea ta de a produce aceasta schimbare asupra stilului de viata cu un program de slabit interesant, ce vizeaza principii sanatoase.

Miscare zilnic

Cei mai multi se inspaimanta la gandul ca trebuie sa depuna efort pentru o remodelare corporala. Este insa un aspect de care depinde starea noastra de sanatate. Greu de crezut pentru unii, insa practicand miscarea zilnica, acesta devine un obicei a carui lipsa o simtim atunci cand trece o zi fara a o realiza. In timpul miscarii, corpul secreta endorfine si serotoine, aceastea fiind responsabile de fericirea ta, te binedispun si te ajuta sa iti construiesti increderea in tine.

Cu cat mai repede adopti obieceiul de a realiza miscare zilnic, cu atat mai recunoscator vei fi fata de propria persoana.

Odihna suficienta

Conteaza foarte mult si perioada de somn. Aceasta trebuie sa fie regula si minima recomandata de medici. In timpul somnului corpul lucreaza, se reface, reface de asemenea dozele de energie. In fine, nici nu cred ca mai este necesar a mentiona cat este de important somnul vizavi de starea de sanatate.

Toate acestea combinate, alaturi de un stil de viata sanatos, sunt exact ceea ce ai nevoie sa faci pentru ca schimbarea stilului de viata sa fie spre directia potrivita. Este timpul sa iei masurile necesare privind sanatatea ta. Descopera aici programul Nutrific, alaturi de informatii pretioase pentru tine!

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here