Home Casă și Grădină 2 secrete ale oamenilor care au mereu casa curată

2 secrete ale oamenilor care au mereu casa curată

178
0
SHARE
casa curată

A avea mereu casa curată poate să fie de multe ori misiune imposibilă, în special dacă locuiești într-o zonă plină de șantiere și de nămoale, în special dacă suprafața construită are dimensiuni considerabile. Există însă câteva secrete ale oamenilor care în ciuda a tot ce se zvonește, reușesc să aibă o casă mereu curată, secrete pe care le vom prezenta și noi în cele ce urmează. Cu siguranță vă vor folosi.

2 secrete ale oamenilor care au mereu casa curată

  1. Știu cum să facă loc liber – de cele mai multe ori, casele noastre devin imposibil de curățat din cauza faptului că avem foarte multe lucruri pe care deși nu le folosim, le depozităm prin colțuri, colțuri pe care nu le mai curățăm așa cum trebuie. Oamenii foarte organizați, cu case mereu curate, donează lucrurile pe care nu le mai folosesc, știu să facă rost de spațiu liber în casele lor care este mult mai simplu de manageriat și de curățat.
  2. Au un program de curățenie – de care se țin cu sfințenie. Casele curate nu devin curate așa, bătând din palme, ele sunt curățate de niște oameni care fac o prioritate din această operațiune. De exemplu, oamenii care au casa mereu curată oferă 10 minute din timpul lor zilnic pentru a da cu aspiratorul peste tot. Și astfel, reușesc să aibă mereu o casă curată.
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here