Home Diverse Sfaturi pentru modelele de videochat, aflate la inceput de drum

Sfaturi pentru modelele de videochat, aflate la inceput de drum

313
0
videochat

A fi model de videochat implica mai mult decat o imagine pe care membrii o apreciaza si fata de care simt atractie. Gandeste-te ca acestia te observa online si isi doresc sa intre in chat privat cu tine. Acum este si sansa ta de a demonstra ce esti cu adevarat, cum gandesti. Dincolo de imaginea femeii frumoase conteaza si ceea ce spui.

Este important sa stii ca in acest domeniu partea de training este cea care face diferenta intre acomodarea in domeniu si un ritm mai alert spre evolutie. Nu iti dai seama de asta decat prin munca practica, cand incepi sa te confrunti cu tot felul de provocari – ce sa discuti cu membrii, cum sa treci la alt subiect, cum sa il faci in continuare interesat de tine, cum sa fidelizezi publicul etc.

Pentru succesul pe care ti-l doresti ca model parte din echipa unui studio de videochat trebuie sa tii cont printre altele de:

Prezenta ta online

Regula este una cat se poate de simpla si anume: cu cat stai mai mult online, cu atat ai mai multe sanse de a face incasari mai mari, zi de zi. Tine cont si de faptul ca cei care acceseaza platformele de profil sunt din tari diferite, deci au un alt fus orar. Conteaza orice perioada a zilei, de aceea ar fi bine sa treci, prin rotatie, prin toate turele.

Ai incredere in tine

In primul rand, vei observa ca studiourile precum Luxury Studio nu pun accent pe anumite tipare de femei. Nu ti se cere sa ai o silueta supla, sa fii inalta si asa mai departe. Important este totusi sa ai incredere in tine. Nu degeaba este vorba de un job unde primesti titlul de model; daca esti jenata de cum arati, exprimi asta prin gesturi si comportament, este evident ca vei tine la distanta membrii interesati sa intre in chat cu tine.

O regula nescrisa in acest domeniu spune ca trebuie sa fii deschisa, sa ai o mentalitate moderna, sa nu stai sub influenta unor concepte invechite. Altfel spus, sa fii dezinhibata.

Sfaturile auzite le pui in practica

Anunturile de angajare in acest domeniu nu mentioneaza nimic despre experienta necesara. Compensezi cu interesul de a munci, cu determinarea de a fi mai buna pe zi ce trece. Te va ajuta trainingul, dar si faptul ca ai o echipa numai de fete. Poti colabora cu acestea, cautand in experienta lor raspunsurile care te intereseaza in mod special.

Este important pentru evolutia unui model de videochat ca acesta sa aiba parte de sfaturi, pe care le si pune in practica. Nu degeaba exista persoane special pregatite si instruite sau nu degeaba exista premii castigate de modele ce au avut incasari record. Asadar, fii mereu interesata sa auzi de la altii, de la cei mai buni, secrete ale acestui domeniu.

Despre imaginatie si de ce este important sa fii tu insuti, despre cum fiecare zi este o noua provocare echipa de traineri din cadrul studioului Luxury Studio iti vor detalia dupa ce incepi colaborarea. Pana atunci, curiozitatea de a afla mai multe despre subiect ti-o poti stapani cu informatiile pe care le gasesti aici.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here