Home Casă și Grădină Câteva îmbunătățiri mici de mare efect pentru bucătărie

Câteva îmbunătățiri mici de mare efect pentru bucătărie

213
0
bucătărie  

Bucătăria este una dintre camerele casei în care mulți dintre noi petrecem destul de mult timp. Ne dorim să-i îmbunătățim constant aspectul fără să fim nevoiți să trecem prin renovări generale. Putem obține niște schimbări majore prin câteva trucuri destul de simple, ieftine și ușor de implementat.

Câteva îmbunătățiri mici de mare efect pentru bucătărie  

Lumini sub dulapuri – desigur, un upgrade care depinde destul de mult și de modul în care aveți așezate dulapurile de bucătărie. Dacă sunt așezate în linie de-a lungul unui singur perete cu siguranță veți putea să dați o nouă aură bucătăriei instalând sub aceste dulapuri o mică bandă cu LED. Aceste lumini vor aduce o aură modernă bucătăriei, or să-i ofere un aspect mult diferit mai ales la lăsarea serii.

Mânere noi la dulapuri – de cele mai multe ori, mânerele de la dulapuri, din pricina uzurii, încep să strice întreg aspectul camerei. Aceste mânere pot fi înlocuite cu unele moderne, care vor schimba cu totul aspectul bucătăriei. Mobila nu prea se demodează, în schimb, mânerele ies mult mai simplu în evidență. Se găsesc aceste mânere pe la magazinele de bricolaj sau chiar online.

Schimbă culoarea dulapurilor – sunt din lemn ceea ce înseamnă că pot fi foarte simplu vopsite. Ai nevoie de niște vopsea de bună calitate și eventual niște hârtie abrazivă care să înlăture vechea vopsea. În ziua de azi există vopsele pe bază de apă care nu au miros, care sunt ecologice, pot fi folosite cu brio în spații precum bucătăria. La modă par să fie culorile neutre, care se integrează cu orice culoare de fond.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here