Home Casă și Grădină 4 obiecte pe care nu le-ai bănui că ar conține bacterii fecale

4 obiecte pe care nu le-ai bănui că ar conține bacterii fecale

218
0

Toată lumea trebuie să meargă la baie, o dată pe zi în mod normal, dacă organismul funcționează corect. Din păcate, nu există o cale prin care poți stopa expulzarea bacteriilor fecale nu neapărat în toată baia, ci și pe diverse obiecte la care puțini se gândesc. Iată așadar o listă cu 4 obiecte pe care nu le prea bănuiești că ar conține bacterii fecale. Deși sunt simplu de intuit, nimeni nu se gândește la asta.

4 obiecte pe care nu le-ai bănui că ar conține bacterii fecale  

  1. Meniurile de restaurant – multă lume se duce la toaletă și nu se spală pe mâini, și astfel pot aduce bacterii fecale pe care să le lase pe meniuri. Are destul de multă logică.
  2. Telefoanele mobile – aici e oarecum logic pentru că am dezvoltat un obicei, le luăm cu noi la closet de fiecare dată când trebuie să facem treaba mare, altfel ne-am cam plictisi, nu?
  3. Mașina de spălat – conform studiilor, orice pereche de lenjerie conține o zecime de gram de fecale, asta dacă nu folosești un bideu. Astfel, bacteriile fecale ajung și cresc în mașina de spălat.
  4. Telecomanda de la televizor – de fiecare dată când schimbi canalul, te expui la contactul cu bacteriile fecale, mai ales dacă este vorba despre o cameră de hotel și nu propria casă.
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here