Home Diverse 5 motive să cumperi hăinuțe de la Bobomoda

5 motive să cumperi hăinuțe de la Bobomoda

214
0
SHARE
Bobomoda

E destul de dificil să găsești în ziua de azi un magazin online din care să-ți cumperi toate hăinuțele de care ai nevoie. Diversitatea online-ului a adus în prim plan imposibilitatea de a te rezuma la o singură entitate comercială, mereu găsești un butic virtual din care să-ți cumperi o rochiță nouă, cu toate că erai fidelă unui anumit magazin. E bine că avem diversitate, din această diversitate apare concurența și singurul care are de câștigat este clientul. Prețurile scad și calitatea produselor ar trebui să crească.

În ultima vreme pe radarul online-ului a apărut și Bobomoda, un magazin virtual cu nume destul de simpatic dar care aduce în prim plan produse de calitate la niște prețuri destul de corecte. Știu, probabil zilnic apar în online noi magazine dar multe dintre ele nu fac altceva decât să aglomereze nișa. Bobomoda e altfel, iar în cele ce urmează vom scoate în evidență câteva avantaje, câteva motive pentru care orice femeie ar trebui să cumpere din această entitate comercială virtuală. Iată avantajele.

5 motive să cumperi hăinuțe de la Bobomoda

  1. Modelele sunt unice, nu le găsești la alte 50 de magazine online. Există foarte multe doamne și domnișoare care doresc să fie cât mai speciale și cât mai unice, și folosesc moda pentru acest lucru. Nu este nimic greșit, din contră, este chiar o măsură destul de inteligentă.
  2. Diversitatea este la ea acasă, pe site există mii de produse. Foarte important acest aspect al diversității pentru că magazinele care au acest atu, reușesc să se transforme în singura sursă de aprovizionare cu hăinuțe pentru clienți, indiferent de anotimp sau de natura modei.
  3. Prețurile sunt foarte bune pentru nivelul de calitate oferit. Se poate vedea acest lucru la rochii și la rochițe unde prețurile sunt destul de bune comparativ cu alte magazine deja celebre în această nișă, cel puțin pentru rochițele de vară care încep acum să fie la căutare.
  4. Transportul este gratuit la comenzi de peste 100 de lei. Un aspect foarte important pentru că cele mai mari magazine din România au început să-și cam bată joc de clienți cu acest transport. În unele entități comerciale nu mai este gratuit indiferent cât comanzi. Păi de ce să fie gratuit și să piardă ei bani? Clientul trebuie respectat iar transportul gratuit după ce cumpără de o anumită sumă, este o formă de respect față de acesta.
  5. Oferă schimb și retur în 14 zile și e foarte bine faptul că specifică acest lucru. Ideea e destul de simplă: atunci când comanzi ceva online, legea obligă magazinele să ofere retur dacă clientul nu e mulțumit. Problema e că de obicei, se întârzie destul de mult cu returul. Cei de la Bobomoda garantează și schimb și retur în maxim două săptămâni, ceea ce e mai mult decât ok.
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here